Kvinner A avsluttet vårsesongen suverent

Bærum-ØHIL3 7-2 (4-2). Våre damer vartet opp med godt spill og underholdende angrepsfotball i siste seriekamp før sommerferien. Vi kunne faktisk scoret tosifret med noe mer nøyaktighet og besluttsomhet foran gjestenes mål.

Tommy oppsummerer: «Vi gikk til denne kampen med god innstilling og fast bestemt på at vi skulle spille en god kamp. Konklusjonen etter kampen var at vi var godt fornøyde med det meste.

Vi skaper masse sjanser i kampen og 7 mål var ikke mindre enn vi burde hatt. De to reduseringene til ØHIL var brudd i mot, og veldig gode avslutninger på mål.

1-0, 2. min: Vi setter standarden tidlig når Sundby vinner ballen og drar av flere spillere før hun setter ballen i mål fra skrå vinkel.

1-1, 4. min: Brudd mot oss, hvor ØHIL kombinerer og avslutter presist.

2-1, 15. min: Ariela spiller Sundby gjennom, hun drar av en forsvarer og keeper før hun setter ballen i åpent mål.

3-1, 25. min: Sundby sender en stikker inn til Andrine som slåss ballen over linja i kamp med keeper og forsvarer og på tredje forsøk sitter den i kassa.

3-2, 31. min: Nytt brudd på vår banehalvdel, med påfølgende forsering og god avslutning.

4-2, 36. min: Ariela slår et frispark mot bakerste stolpe hvor Andrine header ballen i mål.

5-2, 58. min: Ariela kjører gjennom hele banen fra sin stopperposisjon og avslutter. Keeper redder, gir retur og klarerer i Sundby og i mål.

6-2, 71. min: Ariela slår en lang pasning over forsvaret deres på Sundby som stikker og da blir det mål nr 4 for dagen.

7-2, 88. min: Det slås en lang pasning gjennom og Sundby drar av forsvarer og keeper, men kommer for langt på siden. Hun snur rundt og legger en trilleball 45 grader og Kari kan bredside ballen i mål.

BB måtte jo bli Marie Sundby med 4 mål og 2 assist i dag. Vel gjennomført jenter!!!»

Nå tar vi en velfortjent sommerferie, med egentrening riktignok, før vi starter opp med lagstreninger primo august for være klare til første seriekamp i høstsesongen borte mot Langhus tirsdag 13.8. Vi ønsker alle spillere, trenere, lagledere og supportere en riktig GOD SOMMER!