Kvinner A avgjorde igjen siste halvtimen

Skeid-Bærum 2-5 (1-1). Nok en viktig og deilig borteseier der vi er klart best siste tredjedelen av matchen. Vår tålmodighet, utholdenhet og dyktighet er god å ha med seg i matcher som denne, der hjemmelaget holder vårt nivå den første timen. Egentlig helt lik kamputvikling som mot Langhus, og ganske sikkert noe vi vil se mer av utover høsten.

Over til Tommy:

«Skeid gikk ut akkurat som Langhus og laget en kamp ut av dette så lenge de holdt, dvs ca 55-60 minutter, deretter har vi full kontroll på kampen.

Målene kom slik:

1-0 til Skeid kommer på corner etter ca 30 min, hvor vi er altfor passive i feltet. Vi var klar over deres styrke på dødball, og heldigvis får de bare uttelling på denne ene.

1-1 kommer rett før pause på fine kombinasjoner av bl.a Stine og Leni på venstre side, hvor Mahnoor drar seg forbi et par spillere og curlet ballen over keeper og i mål.

Pausepraten går mest på hvordan løse deres 4-2-3-1 formasjon, men den følte jentene at de hadde godt tak på i slutten av første. Derfor besluttet vi å male på i andre omgang og være tålmodige og skjerpet.

Kun 5 min etter pause curler Leni en corner inn på bakerste stolpe til 1-2. Keeper er borti ballen, men klarer ikke å hindre målet.

Rett etterpå bryter dessverre Skeid oss i oppbyggingen og spiller raskt gjennom og avslutter sikkert ved siden av Nina til 2-2. Her gjør vi noen valg som ikke skal skje så dypt i banen og det må vi lære av. Heller spiller enklere og sikrere bak i banen, for så å ta frem X-faktoren offensivt.

Etter ca 60 min spiller Leni gjennom til Sundby som drar seg fri og tupper ballen i mål i kjent stil til 2-3, derfra tok vi  over styringen.

På 2-4 like etterpå slår Leni en lekker crosser til Kari, som igjen har et nydelig første touch og rekker ballen akkurat før keeper, og pirker den under henne.

Et kvarter før slutt er Leni igjen regissør og finner Sundby på løp og hun runder keeper og setter sikkert inn ballen i kassa til 2-5.

De siste 35 minuttene viser vi hvilket lag som er best. Jeg advarte mot at vi nå er laget som skal slås og at vi må være forberedt på heroisk innsats av motstanderne og dette kombinert med forskjellige strategier for å klare det. Viktig at vi da jobber knallhardt og er fokuserte, men at vi også er tålmodige og ikke lar oss stresse når vi eventuelt kommer under underveis. Dette har jentene klart veldig bra og det står det respekt av.

Litt bekymringsfullt at det satt 5 skadete spillere på benken i andre omgang, men vi satser på at noen av de er klare på tirsdag når Oppsal venter.»

Vi takker Skeid for en god kamp og gratulerer våre damer med tre nye poeng i banken og fortsatt tabelltopp! 🙂