Kvinner A: Alex scorte i snitt hvert 28. minutt denne våren

Alexandra Hebo Tangen (24) har scort 19 mål i løpet av 525 minutter seriespill denne vårsesongen, dvs at hun i gjennomsnitt har satt ballen i nettmaskene hver 28. minutt fra sin posisjon som spiss. Det er ingen andre i 3. div Kvinner som har scoret flere mål hittil i år.

Alex har all grunn til å smile med 19 fulltreffere etter kun halvspilt sesong. Foto: Tore Fredriksen

Vårsesongen har vært veldig bra, tross tung start, og nå spiller vi bare bedre for hver kamp; så det er veldig gøy å se at vi kommer sammen som et lag og skaper gode sjanser, uttaler Alex. – Jeg har jo noen flinke jenter ved min side som gir meg gode muligheter og da har jeg en veldig morsom jobb som spiss.

Alex er Bærums svar på Haaland, det er samme type spillestil og trøkk i det hun gjør; jeg digger måten hun river i stykker midtstoppere, skryter hovedtrener Tommy Johnsen. – Hun kjemper til seg muligheter, sammen med medspillerne, og med en spillestil som fremmer hennes styrker blir det en kjempekombo; hun er også smart i sine bevegelser med og uten ball.

Alex er alltid på jakt etter nye mål! Foto: Unni Aagedal

Vi gratulerer Alex som toppscorer i 3. div Kvinner i vårsesongen, og ønsker henne og laget riktig god sommer og lykke til med høstens kamper!