Kvinner A: Alex gjør come-back!

Alexandra Hebo Tangen (23) er tilbake i angrepet for Kvinner A og starter i kveldens match mot ØHIL3. Hun bøttet inn mål for oss helt fra det øyeblikk hun kom til klubben som 13-åring fra Jardar, og inntil til hun ga seg for 4 år siden. Nå ser vi frem til nye mål å juble for!

Alex er klar for å score mål igjen!

Jeg valgte å satse igjen fordi jeg kjente at det kriblet i beina, har alltid elsket fotball fra første dagen jeg kan huske så syntes det rett og slett var litt trist å skulle la det gå til spille, forklarer Alex. – Jeg mistet motivasjonen en periode, men det har nok bare gjort at motivasjonen nå har blomstret mer enn noen gang før.

Alex har et smittende engasjement og er en vinnerskalle som vi synes er meget spennende, og det at hun ønsker igjen å satse igjen liker vi veldig godt, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Dette gir oss enda større slagkraft i angrepet og styrker oss i troen på at dette blir en bra høstsesong.

Alex i velkjent driv mot Ready i 2016

Jeg ønsker å ha det gøy ved å gjøre det jeg elsker mest, og selvfølgelig prestere på mitt beste og dermed kunne bidra til opprykk (forhåpentligvis) til sesongslutt, oppsummerer Alex. – Gleder meg også enormt til å spille med mine lagvenninner, som jeg allerede trives så godt med, og som det er så gøy og motiverende å spille med.

Den som vil oppleve at Alex slår seg løs foran motstanderens mål er hjertelig velkomne til Jarmyra kl 20.15 i kveld!