Kvinner 4.div: Sterk serieåpning

Bærum2-Oppegård 6-2 (4-0). En fantastisk førsteomgang, med hat-trick av Stine Fredriksen Winther (bildet) før det var gått 27 minutter, la grunnlaget for en trygg ledelse som stod seg kampen ut.

Her er Tommys referat fra kampen:

«Dette var en kamp med to helt forskjellige omganger. Første omgang var noe av det beste jeg har sett og her spiller jentene fantastisk fotball. Oppegård kommer ut i andre omgang og har bestemt seg for å sette inn et knallhardt og høyt press. Derimot truet vi dem ikke i bakrom da de presset enormt høyt, vi bare fortsatte med småspillet vårt. Da blir du straffet! Når vi i tillegg fikk mange spillere som forsøkte seg på egenhånd og gjennom det brukte alt for mange touch så ble andre omgang rotete! Vi ble enige om å ta lærdom av dette og bli mye flinkere til å lese kampbildet og følge planen ut fra det.

16min. 1-0 Angermo setter inn et skikkelig press på midten og vinner ballen. Hun trer gjennom Stine som avslutter sikkert.
22min. 2-0 Der finner Sørum Vangsnes på et løp og hun lobber flott over keeper.
25min. 3-0 Kata har en av sine raid nedover vår venstre side og går av 2 spillere før hun legger 45 grader til Stine som igjen avslutter sikkert
27min. 4-0 Her kombinerer Tuva og Kata flott som gjør at Tuva kommer seg gjennom og hun legger flott inn til Stine som fullfører hattricket sitt
53min. 4-1 her fyrer en midtbane spiller fra 40 meter etter et av brudda deres denne omgangen. Den flyr over Anine som står ute på 16 som hun skal. Litt flaks, men en god prestasjon.
66min. 5-1 Her spiller vi flott nedover venstre side og backen Anette er helt på dødlinjen før hun legger inn til Hedvig som sikkert setter den i mål.
71min. Her kommer en av de mange «kalke ballene» deres og at de lykkes med en av de må vi nok regne med
90min. Her slår Anette en perfekt corner som gjør at Mali får sitt første mål for Bærum når hun ekspederer den i mål.

Dessverre klarte vi ikke å løse Oppegård sin taktikk i andre omgang, men alt i alt en god start i 4.div også. Hvis vi fortsetter å levere det spillet vi gjør i første omgang i 4.div, så skal det laget som slår oss være veldig godt. Vi brukte 18 spillerne i denne kampen og alle leverte veldig bra»

Neste match er borte mot KFUM søn 22.4, vi gleder oss!