Kvinnenes trenerteam har lagt planen for vinteren

Tommy, Stian og Ole Terje har lagt løpet for vinterens treninger, treningskamper og superhelger som er fundamentet frem til seriestarten 2. april.

Kvinner treningsgruppe består nå av 35 spillere, i alderen 16 til 25 år, som skal spille på Kvinner A i 3. divisjon og Kvinner B i 4. divisjon i sesongen 2019. Gjennom vinteren og frem mot seriestart vil gruppen ha treninger 4 ganger i uka, pluss 5 treningskamper pr lag i perioden.

I tillegg er det planlagt to superhelger som vil inneholde en mix av treninger, infomøter, analyser og sosialt program. Bl.a. blir det Cageball-turnering og «Fangene på Fortet»-konkurranse første helg og andre helg legges det opp til at vi reiser utenbys.

– Treningene har en tydelig plan for å utvikle individuelle, relasjonelle og strukturelle ferdigheter hos spillerne for å bygge opp hvordan vi spiller fotball, utdyper hovedtrener Tommy Westlie. – Vi høstet noen viktige erfaringer i 2018 og kommer til å gjøre noen taktiske korrigeringer i ulike faser av spillet.

For tiden er det også fem hospitanter fra J03/04 med to ganger i uka, dette er et viktig tilbud for å gi noen ekstra utfordringer til dem som trenger det. Vi har i tillegg en prøvespiller fra Lunner med oss, og det er fortsatt mulighet for å forsøke seg hos oss for de som har lyst til det!

10. januar fikk vi bekreftet at Daniel Mitchell Moe blir ny keepertrener for ungdom og Kvinner, dermed er ennå en viktig brikke på plass for at vi skal kunne gi et godt og riktig tilbud tilpasset alle spillernes behov!

Her er oversikten over vinterens treningskamper:
Søn 13. jan kl 13.00 Røa IF J19 – Bærum SK Kvinner B, Røa Kunstgress
Lør 19. jan kl 12.30 Bærum SK Kvinner A – Drøbak Frogn IF Kvinner, Sandvika Stadion
Lør 26. jan kl 12.30 Bærum SK Kvinner B – Amasone Asker Kvinner, Sandvika Stadion
Fre 01. feb kl 19.00 Bærum SK Kvinner A – Oppsal IF Kvinner, Sandvika Stadion
Fre 08. feb kl 19.00 Bærum SK Kvinner B – Lier IF Kvinner, Sandvika Stadion
Søn 10. feb kl 17.30 Bærum SK Kvinner A – Vålerenga IF Kvinner B, Sandvika Stadion
Lør 02. mars kl 12.30 Bærum SK Kvinner A – Høybråten og Stovner IL Kvinner, Sandvika Stadion
Fre 08. mars kl 19.00 Bærum SK Kvinner B – Vålerenga IF J17, Sandvika Stadion
Søn 17. mars kl 18.00 Bærum SK Kvinner A – Langhus IF Kvinner, Sandvika Stadion
Søn 24. mars kl 18.00 Bærum SK Kvinner B – Bækkelaget SK Kvinner, Sandvika Stadion

Vi gleder oss til sesongen 2019, forberedelsene er altså godt ivaretatt. 🙂