Kredinor hovedsponsor også i 2019

Det er med glede vi kan presentere Kredinor som hovedsponsor i 2019. Adm. Dir Tor Berntsen, som også er æresmedlem i klubben, og hans Kredinor har i mange år vært en viktig støttespillere for Bærum SK. Nå blir de altså med som hovedsponsor også inneværende sesong. Det er hele klubben meget takknemlige for.

Tor Berntsen, Adm. dir i Kredinor

Selvsagt viktig at Kredinor vil støtte klubben videre i sin satsning. Jeg kjenner personligen ikke Tor Berntsen men hans rykte, i positiv bemerkelse, foregår han. Han er en vinner og setter høye krav til sin omgivelse. Jeg kommer selv fra miljøer med lignende holdning så dette er noe jeg kan identifisere meg med. – Jan Derek Sørensen, A-lags trener i Bærum SK

Jan Derek Sørensen; A-lags trener Bærum SK

Videre så har vi i 2016 innført en cup som året etter Kredinor tok føringa på. Den heter siden 2017 Kredinor Høstcup. Det er en 5er cup for barn. Hvert år så har vi 60 lag i denne cup i løpet av en dag. Den har på kort tid blitt en populær cup for lag i området.

https://kredinorhostcup.cups.nu

Kredinor er et landsdekkende inkassoselskap med kontor i de største byene i Norge. Gjennom våre sponsoravtaler ønsker vi å bidra til stort engasjement og mange aktiviteter som gir glede i hverdagen for alle. Sponsoraktivitetene skal også bygge internkultur og stolthet over Kredinor som arbeidsplass. Høy aktivitet og idrettsglede står i fokus.

Kredinor – Historie