Kot tilbake i gult og svart

Redaksjonen er veldig glade for å meddele at Emanuel Kot Chol Tafesse er tilbake i klubben. Etter at ha prøvd seg i blant annet Strømsgodset i vinter falt til slutt valget på Bærum SK for gutten fra Drammen.

Valget falt på Bærum SK fordi jeg trives godt og kjenner gutta i laget bra. Samtidigt så er jeg også veldig glad i menneskene i klubben. Har nå i oppkjøringa til sesongen hatt to gode perioder med henholdsvis Notodden og Strømsgodset med trening på ett høyt nivå. I Bærum SK har jeg tro på at jeg kan prestere på ett høyt nivå og hjelpa laget til en god sesong. Hvis laget gjør det bra vil det også bety at jeg personlig har gjort en god sesong. Jeg gleder meg veldig til å komme igang å hjelpe klubben opp og frem i 2019. – Emanuel Kot Chol Tafesse

Kot i 2018 i opptreninga etter sin skade

Det er selvsagt en meget god nyhet for oss alle at Kot velger å komme «tilbake» til Bærum SK. Vi vet hva han står for og hans potensiale er meget stort. I fjor fikk vi dessverre ikke se det beste av Emanuel grunnet den akilles skaden han pådro seg høsten 2017. Etter at ha trent godt i fjor høst samt også nå i vinter så er han bedre forberedt enn på lenge. Han har nå trent med Strømsgodset en lengre periode. Det er få spillere som får lov til å trene lengre perioder med Eliteserie klubber, så det sier noe om guttens kvaliteter. Vi gleder oss veldig til å følge Kot i sesongen 2019.- Henrik Dahl, sportslig og daglig leder.

Kot i sesongen 2016