Kom for sent, ble benket. Svarte med drømmetreff

 

Edo Colic var spesielt glad etter å ha scoret fra 30 meter. FOTO: LARS JOHNSEN

Edo Colic var spesielt glad etter å ha scoret fra 30 meter. FOTO: LARS JOHNSEN

 (Bærum-Molde 2 7-2) Edo Colic ankom Kadettangen ti minutter etter avtalt tid. Da måtte han ta til takke med å sitte på benken.

Trener Morten Tandberg straffet midtstopperen ved å sette opp Sebastian Troupe og Babs Akinyemi  som midtforsvar.

– Det var tungt. Men treneren må sette standarden. Sånn er det, sier Colic.

Frustrasjon skulle bli snudd til glede.

– Egentlig var det ikke min feil. Pappa skulle kjøre meg, og han hadde vært i Drammen. Det hadde vært kø fra Drammen til Asker, og da kom jeg for sent. Men det var godt å komme inn ved pause.

Da Babs Akinyemi gikk ut med skade ved halvtid, var det duket for Colic på banen. Da matchuret viste 75 minutter brant Asker-gutten til.

– Returen kom, og jeg så ballbanen og bestemte meg for å skyte. Jeg lot den sprette og på halvspretten klinket jeg til. Den gikk i krysset. Bang!

Så hvor langt var det egentlig?

– Ikke for å legge til, men det var vel cirka 30 meter. Det var deilig. Sist jeg scoret var i LSK-hallen for to år siden, som junior.

Drømmetreffet fastsatte sluttresultatet til 7-2, i en kamp med total Bærum-dominans og flere perlescoringer.

Lundemo-dobbel

Babs Akinyemi scoret sitt første Bærum-mål allerede etter tre minutter. Etter en corner dyttet han ballen over linja fra innenfor femmeteren. Noen minutter senere sov både Babs og resten av Bærum-forsvaret, og Molde 2 fikk utligne. Men to minutter senere – i det 11. – spilte Marius Lundemo en nydelig stikker til Eirik Nervold som ikke gjorde noen feil alene med keeper.

Ti minutter senere raget Jan Aubert høyest etter en Daniel Berg-corner og satte inn 3-1, før Nervold vandret over halve banen med ballen i beina, og avsluttet fra skrått hold og i mål. En vidunderlig enkeltmannsprestasjon.

Bærum-presset fortsatte i 2. omgang, og Marius Lundemo scoret etter at Bærum hadde trykket halve laget inn i motstanderens straffefelt. 5-1.

6-1 ble også fikset av Lundemo, som smalt et frispark over muren og inn i vinkelen. Molde 2 skulle få en scoring til, e vakkert plassert  skudd som kom som et resultat av nøling i forsvarsarbeidet.

Så klinket Colic til, og om høyre kryss hadde fått kjørt da Lundemo satte inn frisparket, ble det totalt ydmyket nå. Det er godt fotballmål og målnettene ikke har følelser. Det hadde vært tøft å reise seg etter den behandlingen.

Sju mål var ganske dårlig uttelling av sjanser og spill. Men det gjorde ingenting.

– Dette var en god gjennomkjøring. Vi spiller vår tredje kamp på en uke, og det merker vi, selv om vi er gode på å rullere på stallen. Vi har 25 målsjanser, og sju mål dårlig uttelling. Det er sløvt av oss å slippe inn to  mål. Men det er tilgivelige feil når vi vinner 7-2, spesielt med tanke på at kampen på onsdag satt i, både i beina og mentalt, sier trener Morten Tandberg.

Kampfakta

18. mai 2013 2. div. avd. 1 Molde 2 (H) 7-2 (4-1) Sandvika stadion

Christian Bjerke

Jan  E. Aubert
Sebastian Troupe
Babs Akinyemi (Edo Colic 46.)
Simen Juklerød

Eirik Nervold («Moa» Mahnin 71.)
Lars R. Sandbu
Marius Lundemo

Amahl Pellegrino
Erblin Llullaku (Magnus Ask Mikkelsen 45.)
Daniel Berg

Mål: 1-0 (5.) Babs Akinyemi, 1-1 (10.) Sebastian Remme Berge, 2-1 (12.) Eirik Nervold, 3-1 (21.) Jan E. Aubert, 4-1 (33.) Nervold, 5-1 (47.) Marius Lundemo, 6-1 (56.) Lundemo, 6-2 (64.) Agwa Okuot Obiech, 7-2 (76.) Edo Colic
Dommer: Thomas Lilleby
Gult kort: ingen
Tilskuere: 191

 

  1 comment for “Kom for sent, ble benket. Svarte med drømmetreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *