Våre avtalepartnere og sponsorer

Her legges informasjon om våre klubbsponsorer og aktører vi har avtale med. Se også undermenyen under «Avtaler/Sponsorer» i menyen i headingen. Husk at alle som støtter våre sponsorer og avtalepartnere bidrar indirekte til å opprettholde klubbens sportslige tilbud til barn og unge i klubben. Takk til dere alle! 🙂

Klubbsponsorer 2019:

KREDINOR – Kredinor er Norges nest største inkassoselskap.  Selskapet har som ambisjon å være inkassobransjens mest attraktive arbeidsplass. Vi har et oppriktig ønske om å levere markedets beste inkassoløsninger, gi den beste kundebehandlingen, gjennomføre de beste kurs og seminarene – samt sørge for at alle andre deler av vårt tilbud møter kundenes behov og forventninger. Se webside HER

TORSHOV SPORT/ADIDAS – Torshov Sport har vært drevet siden 1935 og er betraktet som en av Oslos ledende sportsbutikker. Vi legger avgjørende vekt på produktkunnskap og service. Våre ansatte er aktive innen idrett og friluft og har en utstyrinteresse godt over gjennomsnittet. Hos oss er du dermed sikret god veiledning for at du skal få riktig utstyr som passer til ditt bruk og behov. Se webside HER.

SANDVIKA STORSENTER – Senteret er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og spisesteder. Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika lett tilgjengelig fra E18, tog- og busstasjon og har 2500 gratis parkeringsplasser mot synlig p-billett. Senteret har bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker, og god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære. Se webside HER.

HANDELSBANKEN, SANDVIKA – En bank som kjenner deg

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er HB_LARGE_CMYK.jpg

GRØNN JOBB – Les mer HER

Grønn Jobb støtter satsningen på Kvinner A og deres visjon om opprykk til 2.div innen 2019.

NABOEN

ACTIC, Sandvika – Treningssenter på Løkketangen

SAIA FRISØR – 20% rabatt til alle medlemmer og supportere til Bærum SK

PARTNERE 2019

Asker og Bærum TRAFIKKSKOLE 

RIIS BILGLASS – Norges største bilglasskjede, som utfører reparasjon og utskifting av front-, side- og bakruter på alle typer biler. Sportsklubben har avtale med avdelingen på Bekkestua og Ramstadsletta og mottar støtte per utført tjeneste hos Riis Bilglass hvor avtalen med Bærum SK blir oppgitt som referanse. Se informasjon om avtalen HER.

EXPLENDO – Explendo tilbyr i samarbeid med alle lag og foreninger, nyttige og lettsolgte produkter som trengs i alle hjem.  Alle produkter selges gjennom de enkelte lag og foreninger sin egen tilpassete nettbutikk og som kjøper står du står fritt til å velge ett eller flere av produktene. Selg dem videre, gi dem i gave til familie og venner eller kjøp dem selv.
Halvparten av salgsinntektene går tilbake til laget/foreningen i ditt hjerte. Se informasjon HER

Bærum Rørleggerbedrift

COERVER COACHINGHER

UNISPORT – Med over 500 000 m2 kunstgress installert fordelt på fotball, golf og landscaping, er Unisport markedsledende i Skandinavia/Norden. Gjennom et ledende og innovativt arbeid med produktutvikling, skaper Unisport de beste forutsetningene for utøvere på både bredde- og elitenivå. All utvikling følger prinsippet om «innovasjon inspirert av naturen», der vi alltid vil være spillernes selvfølgelige valg. Se webside HER.

VEST HELSE

Vest Helse på Rud

EGON SANDVIKA

CENTRA GRUPPEN

CONTAINER.NO

PREM DESIGN