Våre avtalepartnere og sponsorer

Her legges informasjon om våre klubbsponsorer og aktører vi har avtale med. Se også undermenyen under «Avtaler/Sponsorer» i menyen i headingen. Husk at alle som støtter våre sponsorer og avtalepartnere bidrar indirekte til å opprettholde klubbens sportslige tilbud til barn og unge i klubben. Takk til dere alle! 🙂

HALVORSEN TRAFIKKSKOLE – Halvorsen Trafikkskole har avdelinger i Bærum og Drammen. Vi tilbyr kjøreopplæring for personbil, automatgir, motorsykkel, moped, lett motorsykkel, bil med henger samt trafikalt grunnkurs. Avtalen med Halvorsen Trafikkskole gir Bærum Sportsklubb støttebeløp per spiller som deltar på trafikalt grunnkurs eller tar kjøreopplæring. Se informasjon om avtalen HER.

RIIS BILGLASS – Norges største bilglasskjede, som utfører reparasjon og utskifting av front-, side- og bakruter på alle typer biler. Sportsklubben har avtale med avdelingen på Bekkestua og Ramstadsletta og mottar støtte per utført tjeneste hos Riis Bilglass hvor avtalen med Bærum SK blir oppgitt som referanse. Se informasjon om avtalen HER.

Klubbsponsorer 2016:

BRÆKHUS DEGE – Med mer enn 60 advokater i Oslo, Sandvika og Ski er Brækhus Dege Advokatfirma totalleverandør av juridiske tjenester til næringslivet. Vi er din, og din bedrifts, dag-til-dag støttespiller og sparrings-partner, og blir ofte «trusted advisor». Vi følger våre klienter ut i verden og tar gjerne plass i styrerommet. Se webside HER.

CRAMO – Cramo leier ut maskiner, utstyr og moduler. Kundesegmentet vårt er størst innen entreprenørbransjen, men vi har også store kunder innen industri, offshore og offentlig sektor. Virksomheten omfatter såvel korttidsutleie av  maskiner som totalpakker ved større prosjekter på fastprisbasis, flerårlige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Leieavtalene kan kompletteres med tilgjengelighetsavtaler- og funksjonsavtaler i ulike former. Se webside HER.

UNISPORT – Med over 500 000 m2 kunstgress installert fordelt på fotball, golf og landscaping, er Unisport markedsledende i Skandinavia/Norden. Gjennom et ledende og innovativt arbeid med produktutvikling, skaper Unisport de beste forutsetningene for utøvere på både bredde- og elitenivå. All utvikling følger prinsippet om «innovasjon inspirert av naturen», der vi alltid vil være spillernes selvfølgelige valg. Se webside HER.

TORSHOV SPORT – Torshov Sport har vært drevet siden 1935 og er betraktet som en av Oslos ledende sportsbutikker. Vi legger avgjørende vekt på produktkunnskap og service. Våre ansatte er aktive innen idrett og friluft og har en utstyrinteresse godt over gjennomsnittet. Hos oss er du dermed sikret god veiledning for at du skal få riktig utstyr som passer til ditt bruk og behov. Se webside HER.

ADIDAS –

COLOSSEUM – Colosseumklinikken består av over 40 tannklinikker og ca. 850 medarbeidere i Norden som alle kan tilby deg de beste og mest moderne metodene – enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner, eller kosmetisk tannpleie. Se webside HER.

KREDINOR – Kredinor er Norges nest største inkassoselskap.  Selskapet har somambisjon å være inkassobransjens mest attraktive arbeidsplass. Vi har et oppriktig ønske om å levere markedets beste inkassoløsninger, gi den beste kundebehandlingen, gjennomføre de beste kurs og seminarene – samt sørge for at alle andre deler av vårt tilbud møter kundenes behov og forventninger. Se webside HER.

SANDVIKA STORSENTER – Senteret er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og spisesteder. Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika lett tilgjengelig fra E18, tog- og busstasjon og har 2500 gratis parkeringsplasser mot synlig p-billett. Senteret har bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker, og god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære. Se webside HER.

BERTEL O. STEEN – Bertel O. Steen Detalj AS er en av Nordens største aktører innenfor salg og servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Enheten består av alle konsernets hel- og deleide forhandlere, fra Kristiansand i sør til Verdal i nord. Totalt omfatter Bertel O. Steen Detalj 39 salgs- og servicepunkter, hovedsakelig for merkene Peugeot, Mercedes-Benz, smart®, KIA og Fuso. Se webside HER.

HANDELSBANKEN, SANDVIKA

HARD ROCK CAFE, OSLO