STØTT KLUBBEN!

Støtt Bærum Sportsklubb!

Vi håper alle foresatte, trenere og ledere i Bærum Sportsklubb, samt alle BÆRUMFANS som benytter seg av Norsk Tipping, vil velge Bærum Sportsklubb som mottaker av «sin» grasrotandel på 5 %. Dette vil komme alle barn og unge i Bærum Sportsklubb til gode.

Det er viktig å merke seg at dette IKKE koster deg noe ekstra! Ved å registrere din klubb sørger du for ekstra inntekter øremerket til Bærum Sportsklubb!

Slik støtter du Bærum Sportsklubb når du tipper hos Norsk Tipping:

Bærum Sportsklubb sitt organisasjonsnummer er: 970 240 667. Lagre nummeret på mobilen og oppgi dette neste gang du leverer din kupong.

Send SMS: GRASROTANDELEN 970240667 til 2020 (tjenesten er gratis)

Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Vi håper at alle våre medlemmer velger Bærum Sportsklubb som grasrotklubb når dere benytter spillene til Norsk Tipping. På forhånd tusen takk for din støtte! 🙂

For mer info: www.grasrotandelen.no