Engelsk Liga 2017

Klubben  arrangerer ”Engelsk Liga ” Søndag  15. oktober 2017. Dette har tidligere vært svært vellykkede arrangement – som er samlende og kulturskapende for hele klubben og samtidig en flott avslutningsfest for sesongen.

HVA: Engelsk Liga er sportsklubbens tradisjonsrike fotballfest for alle spillere i klubben, uansett alder. Alle lag fra de yngste og opp til G/J16 melder inn spillerne sine på arrangementet. Spillerne blir deretter fordelt på ulike engelske lag. Spillerne får deretter navn på en engelsk spiller på «sitt» lag.

Lagene kan f.eks. være Everton, Liverpool og Stoke –  og Bærumspillerne får da navn etter spillerne på henholdsvis Everton, Liverpool og Stoke. Alle engelske lag skal bestå av spillere fra alle aldersgrupper opp til 16 år. Juniorspillere og A-lagspillere vil være dommere og lagledere. Ofte ser vi A-lagsspillerne krangle om hvem som skal være Wenger eller van Gaal… 🙂

NÅR: Søndag 15.oktober 2017,kl.10-13

HVOR: Sandvika Stadion

GJENNOMFØRING: Lagene deles inn i puljer, slik at alle lag møter alle innen puljen. Det føres ikke tabeller og vinnere vil heller ikke bli kåret. Dette er kun en «aktivitetsturnering» med hensikt å la klubbens aktive få møte hverandre, bli kjent og ha det moro sammen.

PÅMELDING: Lagledere for sportklubbens lag bes melde på sine spillerne med navn (sjekk at alle spillerne kan delta)   innen 12.oktober til Inger Breifossmo: inger@baerumsk.no

PRIS: Null! Det koster ingenting å delta.

VIKTIG: GI ALLE SPILLERE OG FORESATTE BESKJED OM Å HOLDE AV SØNDAG 15.OKTOBER 2016 ALLEREDE NÅ. DENNE DAGEN BLIR DET MYE MORO OG FEST PÅ SANDVIKA STADION. VI (OG ALLE ANDRE) SETTER PRIS PÅ AT LAG FORSØKER Å HOLDE DENNE DAGEN FRI FOR ANNET CUPSPILL.