Klart for seriestart i 3. divisjon

Kvinner A serieåpner borte mot Høybråten&Stovner tirsdag 18.4 og vi har bedt hovedtrener Per Morten Bjarnøy om å dele noen tanker og forventninger inn mot vår første sesong i 3. divisjon.

– Vi har vært meget skade- og sykdomsutsatte i oppkjøringa, men forhåpentlig vil det ikke sette store spor, uttaler vår hovedtrener, og fortsetter: – Forventningene er at vi nå har startet en 3-5 års epoke for å bygge en treningskultur som vil ta oss opp i divisjonene. I denne epoken skal vi også utvikle vårt spill slik at vi kan skape defensive problemer for våre motstandere. Vi har en vei å gå, men er i gang.

Per Morten har lang erfaring med Kvinnefotball og har bl.a. trent rekruttlagene til Team Strømmen og LSK Kvinner i 2. divisjon. Han har også trent flere jente-, gutte- og herrelag i sine mer enn 20 år som trener.

Bærum SK har en langsiktig plan om spill i 2. divisjon innen 2019, og Per Mortens erfaring og tilnærming er et viktig bidrag i det klubben ønsker å bygge opp. I 2017-sesongen blir utfordringen å ta det nye nivået, noe Per Morten formulerer slik: – Den nære målsettingen er å ta jevnt med poeng gjennom årets sesong, og med det etablere oss i divisjonen.

Vi ønsker damelaget og støtteapparatet lykke til med årets sesong i 3. divisjon, det blir spennende å følge laget!

Terminlista vår finner du her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=161734