Kjære Bærum Sportsklubb

Takk hjelpere på alle nivåer for fantastisk innsats under vårt cup arrangement onsdag 19.juni. Klubben viser at vi kan arrangere, kan skape stemning, kan levere tjenester til våre spillere, gjester og vårt kjære publikum. Naturlig litt skuffende frammøte fra Klanen, som nok deppa litt etter 0-3 tapet for Rosenborg 3 dager tidligere. Kanskje noen andre hadde 2-3 tapet fra 2004 i minnebarken. Hvem vet?Men gutta våre leverte, viste moral etter 0-2, og snur kampen på en mesterlig måte! For noen gutter, som nesten spiller for «knapper og glansbilder», og gruser Enga gutter med million lønninger.
Tilbake til takken til våre hjelpere. Vi trenger ved slike arrangementer alle de armer og bein vi kan oppdrive, fra unge, foreldre og gjerne fra den eldre garde. Lønnen er forhåpentlig vis euforisk glede over å ha vært med på noe som har vært gøy for publikum, spillere og for den enkelte hjelper. Dere har vært med på MIRAKEL II i klubben fotballhistorie. Mirakel I var 9. juni 2004, da Vålerenga også den gang ble sendt tilbake til Oslo-Øst med tap, 2-3..
Skulle vi avansere, Ja, hvorfor skulle vi ikke det, kan det bli bruk for en ny kraftsamling! Jeg er optimist av natur og liker å ha hårete mål! Hvorfor ikke satse på å bli det andre nivå 3 laget som når cupfinalen. Sogndal tapte 1-2 for Brann i 1976. I 2019 kan det bli Bærum Sportsklubb! Smatt på tanken! Totalt uaktuelt, absolutt mulig, håpløs optimisme  …., her er nok tankene delte, men hvorfor ikke gå for  …., Let’s Go All The Way!    Ullevål, Here We Come! Takk for innsatsen, dere er fantastiske! 😉👍⚽

Alle mann til Larvik onsdag 26.juni. Mer info kommer

Med vennlig hilsen

Per-Tore Svendsen,Leder av styringsgruppa for cupen 2019