Keepertreninger godt i gang!

Vi har alltid et hatt fint samarbeid mellom våre A-lagskeepere og de ambisiøse burvokterne i junioravdelingen. Vår keepertrener for de yngre er Eirik Elvestad og det var stor entusiasme å spore når vi tok turen innom dagens keeperøkt.

Vår nye keepertrener for junioravdelingen: Eirik Elvestad

– Hvordan var keeperhverdagen din når du var yngre Eirik?

  • Jeg har alltid hatt god oppfølging med keepertrening flere ganger i uken. Det er viktig med egne treninger med fokus på keeperteknikk, for det er så mye som skal til for å bli en komplett keeper.

Hva er topp tre ting du ser etter hos en yngre keeper?

  • Som ung keeper må man jobber hardt og søke etter å bli bedre når hver gang man trener. Man må også ha engasjement og det er viktig for meg at jeg skaper et miljø der de unge tør å spørre for å bli bedre! Det tredje er at man koser seg og elsker å holde ballen ute av mål.

Noen tips til keepere som vil ta en ekstraøkt alene?

  • Det er bare å finne en ekstra flekk med gress og en vegg så kan man trene reflekser og handling av ball med fotball og tennisball. Ta med en hekk, stige og kjegler og jobb med fotarbeidet for å komme deg raskere fra A til B. Det er de små marginene som hjelper keeperen og dette kan være noen av de.
Ingen oppgave for liten som trener!

Eirik sin bakgrunn er fra Stabæk og Skeid, og han ble fast keeper på Skeid 2 senior i en alder av 18 år! I år har han signert med vårt Herrer A, samtidig som han to ganger i uka skal jobbe med keepere på diverse yngres lag!

Kristian fra G07 var strålende fornøyd med sin keepertrening der også Lukas fra G09 og Magnus G08 deltok

Første keepertrening for Kristian, men langt ifra den siste ifølge han selv!

Økt to for dagen for Eirik besto av keepere fra G06 og eldre!

Victoria, Nikolas, Jester, Aksel og Lukas er klare for økt 2