Keeper helg 21-22 mars for årgangene 2001-2004

Invitasjon til keeperhelg 21-22/3

BSK sin jr. avdeling har de senere årene utviklet en lang rekke klubb- krets og til og med landslagskeepere og nå er det de yngstes tur til en innføring i lagets viktigste rolle!

Lørdag 21. og søndag 22. mars, inviterer vi keepere (gutter og jenter) fra årskullene 2004-2001 og byr på tre timer med introduksjon til keeperrollen og en gjennomgang av basisøvelser og praktiske tips.
Vi kan garantere mye læring, mye lek og noen skrubbsår på kjøpet.
Vi regner i utgangspunktet med et par keepere per lag, men er fleksible. Har ikke laget en fast keeper, så anbefales det på det sterkeste å rekruttere blant de spillerne som har lyst og som besitter god spillforståelse.
Dagens keepere er langt mer enn tidligere tiders skuddstoppere…
Vi inviterer også de pappar/mammaer/trenere som følger med et lite ekstra øye på lagets keepere, til en times introduksjon til keepertrening. Still opp i treningstøy, da også de voksne skal få lov å svette litt.
Det oppfordres også til å følge med på resten av dagens program, for mest mulig innlevelse i det keeperne gjennomfører.
Samlet påmelding per lag via lagets lagleder innen onsdag 18. mars sendes til vim01@online.no (Vidar)
Program:
Lørdag 9-10: Trenere får en innføring
Lørdag 10-13: Keepertrening/-innføring
Søndag 10-13: Keepertrening/-innføring
Sted: Sandvika Stadion, 7ér banen.
OBS! Husk drikkeflasker, litt frukt eller noe lett pausemat og keeperhansker (billige keeperhansker holder lenge til de yngste).
Vi trener nesten uansett vær.
Instruktører er Andreas Heggen som er en talentfull keeper i sin beste alder – flasket opp i BSK, men spiller nå i Lyn. Han trener til vanlig BSK jr. avd. keepere ukentlig.
Vidar Mørch er keeperansvarlig i BSK Jr. avd. og har trent både klubb- krets og landslagskeepere i både Stabæk og BSK. En gang for lenge, lenge siden, var han også keeper på anstendig nivå.
Keeper