Kapteinen er klar for en ny sesong med Bærum SK

Lars Slemdal har vært en viktig person og spiller for oss enda siden han kom til Bærum SK. Det er gledelig at han nå bestemt seg for å være med oss å i vår streben til å bli bedre for hver dag.

Jeg signerte fordi jeg stortrives i Bærum. Jeg gleder meg til å dra på trening hver dag for å se guttene i garderoben, og personene på Kadda. Det er et fint sted å være, og jeg har lyst til å bidra til at klubben skal ta steg og at A-laget skal rykke opp til OBOS-ligaen. – Lars Slemdal.

Signering av Lars innebærer at enda en viktig brikke er på plass for Jan Derek Sørensen sitt lag.

Lars er og har vært kaptein av en grunn. Han er en meget god spiller og en meget god person. Han er ett utrolig godt forbilde både på og utenfor banen. Noe vi tror våre unge spillere kommer at ha godt av å følge på nært hold. Med Lars i klubben er vi overbevist om at laget kommer at bli bedre for hver dag som går. – Henrik Dahl, sportslig og daglig leder.