Kanonseier av juniorlaget

.

.

(Ull Kisa-Bærum 2-8) Bærum-juniorene gjorde alt rett da de knuste bunnlaget Ull Kisa på Jessheim i går kveld. Men årets drama ble ytterligere tilspisset.

Med gårsdagens resultater i interkretsserien er det nemlig utrolige 3 små poeng som skiller en topp 4-plassering med direkte nedrykk på 11. plass i det tre runder gjenstår. Bærum-gutta tok høstens sjette trepoenger, men det er likevel bare to poeng ned til Fredrikstad under streken. Samtidig skiller det altså ett eneste lite poeng til naboen Asker på 4. plass.

Et veldig tent Bærum laget kampens flotteste angrep allerede etter 50 sekunder på UKI Arena i går. Det ble avsluttet med en kanon i krysset fra Jakob Strompdal. Unge Jakob laget ytterligere en fin goal, og han fikk følge som tomålsskårer av Marius Koss, mens William Ødegård, Frederik Lindqvist, Ola Moe og Markus Fjørtoft også tegnet seg på skåringslisten da årets største seier ble innkassert. Alle kalkulerer med tre poeng mot fortapte Ull Kisa, men måten kampen ble gjennomført på står det stor respekt av. Et par av våre konkurrenter, Asker og Follo, har eksempelvis spilt uavgjort på Jessheim i høst.

Juniorlaget kastet en del poeng i søppelbøtta i vårsesongen og har måttet svi for det. Med tre tøffe kamper igjen er ingenting avgjort når det gjelder sluttresultatet av tidenes mest spennende innspurt i juniorenes toppserie.