Juniorene gikk i krigen

(Oppsal-Bærum 0-1) Et tøft juniorlag avgjorde fotballkrigen på Trasop og tok en meget viktig trepoenger i interkretsserien.

Hardtsparkende Oppsal står normalt ikke særlig godt til et Bærum-lag som ønsker å opptre finere. Men knalltøffe juniorgutter fikk en etterlengtet opptur da serietoer Oppsal ble påført sesongens første hjemmetap. Det var samtidig Bærum-guttas første poeng på bortebane i år!

Belønningen for en helhjertet innsats kom da 88 minutter var spilt. Trass i at gutta hadde jobbet hardere enn i noen annen kamp i år, orket en hel armada fra Kadettangen å storme inn i boksen da innbytter Jakob Strompdal kom fri på sin høyreside. Inne foran målet holdt Ola Moe hodet kaldt da overlegget datt ned i beina hans, tok ned kula og banket den i kassa fra kort hold.

På bakgrunn av en vårsesong med mye stang ut, ble den sene skåringen kanskje mer verdt enn de poengene vi tok med oss. Den ga tro og håp. Og så får vi se om vi klarer å følge opp.

Bærum-gutta tok kommandoen fra start, men hele kampen bølget spillet fram og tilbake. De gule spilte på seg selvtillit etterhvert som oppgjøret skred fram, og det var godt å se hvordan de tok tak i duellspillet mot en tøff motstander.  Et par rokeringer i start-elleveren viste seg også vellykket. Unge Kristoffer Fagerbakk startet i midtforsvaret for første gang i år og var tilnærmet feilfri. I det hele tatt gjorde bakre firer langt færre feil enn hittil i sesongen. Midtbanen jobbet utrettelig og spissene våre vant mer enn før i år. Det var, kort oppsummert, elleve mann utpå der som ønsket å vinne poeng.