Junior Elite: Tøff lærepenge mot Vålerenga

Bærum jr Elite- Vålerenga jr Elite  0-6  (0-4)

La det være sagt med en gang for de som har frynsete nerver, eller takler motgang dårligere enn dagens Man.Utd fans. Ikke les resten. Advarsel er herved utstedt!

Hvem har den?

Hvem har den?

 

Dette var en kamp der de Gule var dårlige, og Vålerenga gode. Når den kombinasjonen inntrer i en og samme kamp, så blir resultatet som det blir. Forskjell, enkelt og greit.

For de som derimot orker litt motgang, og nærmest får energi av å være i motbakke, så kan undertegnede fortelle at vi i de første 25 minuttene er noenlunde med i kampen. Vålerenga treffer treverket, og er mer farlige. Men vi og har et par kontringer som kunne medført kampens første goal.

Etter de første 25 spilte, så får Vålerenga hull på byllen. Fra der av og til pause så slipper vi inn 4 kasser. Så sånn sett burde vi fra pause av ha IOC inn å kampfikse matchbildet til vår favør, for at vi skal ha poeng i denne kampen.

Med fare for og høres ut som Konfutse, så er enhver situasjon noe vi kan lære av og forhåpentlig vokse ut ifra! For dagens utsendte skribent så virker det som at Luke og Trond er godt bevandret i kinesisk filosofi, for det må være noe slikt de har nevnt i pausepraten.

Ball på feil halvdel.

Ball på feil halvdel.

2.omgang er noe bedre enn første, og vi på tribunen ser flere enkeltspillere tar gode initiativ og arbeider hardt til tross for en trist resultattavle. Det viser karakterstyrke, og er noe vi kommer til å tjene på utover i tøffe kamper etter hvert som sesongen tikker av sted.

Fra stekeosen av vafler så forsøker jeg iherdig de siste fem minuttene å få til litt ekstra energi. Jeg lover bading i elva hvis vi skårer et mål, og vi skaper en halvsjanse. Men til skuffelse for antagelig både hjemmefans, og de sympatiske Vålerenga supporterne, så viser resultattavla en «smultring» for oss når dagens gode dommer blåser av kampen.

Gjensidig respekt etter kampen. Her ved Benjamin Jatta (til venstre), og tidligere Bærumspiller Marius Koss (til høyre)

Gjensidig respekt etter kampen. Her ved Benjamin Jatta (til venstre), og tidligere Bærumspiller Marius Koss (til høyre)

Så ja, dette var årets andre kamp. Hva kan vi trekke ut av kampen?  Vi får belyst hva som må jobbes mer med på trening, samtidig ser vi som nevnt at guttene viser karakterstyrke ved å jobbe på. Sesongen er lang, og det viktige nå er å komme med revansjelyst;

ikke bare til neste kamp, men til morgendagens trening. For å si det fritt etter Albert Schweitzer: «Å lede med eksemplets makt er ikke hovedsaken, det er den eneste saken»

Bygg hverandre opp fra og med i morgen! Er der arbeidet starter nå.