Jr5: Naked Attraction er faretruende nært!

Jardar Jr 1- Bærum Jr 5 — 2-14 (1-5)

Det er tid for sykdom, i tillegg til at mange har fått seg jobb og noen har «ukjent grunn» når det gjaldt oppmøte til dagens kamp. Takket være godt samarbeid med junior 4, så klarer vi å stille både lag og sterkt!

Ros til Jardar for god fightingspirit! Det bor noe i en rekke av guttene, men når man ser på årstallet de er født, så er det nok rimelig å konkludere med at de burde spilt i G17 (2div). De skal uansett får ros fra oss for å jobbe på og vise frem ferdigheter!

Jardar kjempet godt!

Tregt ut av startblokka

Vi er kjent for å starte tregt. Så også i dag. Hadde vi vært travhester så hadde vi havna som sånn pølse man selger på tivoli eller markedsdager!

De blå-hvite tre busstopp fra vår bane er med i innledningen. Vi har per nå tre innbyttere og får tidlig behov for det når Jonathan F må ta «en Therese Johaug» på benken. Så kom han på astamedisinen er låst inn i garderoben 100 meter bortenfor, så nå satte han seg heller ned og vurderte om han gadd å hente den eller spille uten.

Vi slenger innpå vår første innbytter mens han vurderer frem og tilbake.

Tiden går og det står nå 2-1 til oss. De som ønsker en gjennomgang av alle mål måtte nesten komme på kampen. Det var god plass for på motsatt side telte jeg syv sjeler.

Så selv (Jean-Paul) Sartre kan enes om påstanden at det ble flere mål enn tilskuere med ganske god dekning.

Godt å ha med Simon igjen! Skåra attpåtil et fint mål i 2.omgang.

Det kunne bli lagd en ny NRK-serie med «ta-over-kampen-minutt-for-minutt«. Vi triller og Jardar går på både en og to Brink. Så har jeg en teori om at det er kun fordi vi har spisser med bukse OG hettegenser som gjør at vi misser på den siste touchen. Her er jeg mer åpen for disputt!

«Bukse-Alf» nå også med hettegenser! Kan ikke se av Oslopolitiets twitter at han er ettersøkt.

Det jeg tenker om 1.omgang er at det å rette fingeren på er antall sjanser skapt målt mot antall mål skåra. Ellers står det til en «First Price»-utgave av noe laud.

Jaja…I tillegg til sympatisk og godt kjempende lag, så skal Jardar ha ros for å ha et av kretsens fineste klubbhus. Oppvarmet garderobe er ikke hverdagskost for oss.

Så får det være at Anders L får besøk på do fra en annen inngang!

Vi pynter på

Er lenge til jul, men det er vel den høytiden vi nordmenn pynter mest til. Med alt fra nisser til Jesusbarnet.

I fotballsammenheng så er det de som møter Gibraltar som får samme «ære» av å pynte på.

Imens på benken går praten om alt fra kommende tur (USA i vinterferie), til fredagens kamp mot tabellnabo ØHIL! Så skulle jeg ønske at det ble snakk om hvilken regjering Tyskland ender opp med…det får bli dagens hjertesukk. MEN- de fleste kjente til Angela Merkel i alle fall- det er da noe.

Nå er kampen avgjort og forskjellen kommer klart til syne. Så angrep på angrep ender med nettsus. Totalt så blir det 14 stykk av de mot Jardar sine to (totalt). Kuleramme er vanskelig å få tak i, men vi har en lagleder med stålkontroll. Så alt blir kyndig dokumentert med moderne hjelpemiddel.

Moro at flere kommer på skåringslista! Bl.a Simon og Erik fikk en hver.

Summa Summarum

Vanskelig å få frem altfor mye fra denne kampen. Blir som å spørre undertegnede om hvilke slag i amerikanske borgerkrigen som fikk mest betydning for utfallet når og hvor. Altså: Det kan skrives mye om hendelser, men en riktig konklusjon er ikke så lett å dokumentere grundig.

Vi vinner nok til å gå fordi ØHIL, en rekke får teste seg på ulike posisjoner og noen smeller til med et nettsus fra uvant posisjon. Alt i alt så kan vi dra hjem blide og fornøyde ett skritt nærmere seriegull!

Kampens tre stjerner:

*** Lyssand. 4 mål om jeg teller rett. Sterk og god

** «Hipster-Alf». Et perlemål, men mest fordi han er spiller i et antrekk ingen andre gjør

* Løfqvist! Artig å ha deg tilbake. Så husk å låse dodøra neste gang!

PS! Om overskriften så går det på at Massimo melder seg på Naked Attraction hvis vi vinner serien!

Bærum G19-5 – Tabell – Norges Fotballforbund