Jr5: Klubbsamarbeid betyr ÅRSBESTE!

Bætum Jr5- ØHIL Jr 2 —– 5-0 (2-0)

Lets get ready to ruuuuuuumble!!!

Som alltid så kommer referat ut samme kveld. Såpass skal det være for gutta på lag 5. Dessuten, hva annet gjør jeg en fredagskveld? Så la oss «kicke off» dagens referat med å skru klokka tilbake 24 timer til torsdag kveld:

«Massimo, kan ikke. Skal surfe» …»Mæss. Vondt i sjela. Kan ikke»….»Sorry Massi. Må jobbe»

Så fra en tropp på 19 sjeler så gikk nedtellingen raskt feil vei. Nedtelling til nyttår er gøy, men denne varianten er slitsom.

Så da kommer jeg på at G17 fikk god hjelp forleden av vårt unike G15-lag. Unik fordi ja, de er gode. Men som en «insider» så kan jeg fortelle om det sterkeste samholdet i noen gruppa jeg har vært involvert i løpet av mine 10 år.

Sjefen der tenker klubb, ikke lag. Så vi får en rungende «ja, lån hvem du vil!».

Hadde alle drukket 20 Battery energidrikke?

Vi snakka om det før kamp. La oss sette oss i respekt med høyt press og knallharde taklinger. Fra første spark så det ut som samtlige Gule hadde kjøpt mer Battery enn John Arne Riise på treningsleir i Marbella.

Her skal de helhvite få svi like mye som noen andre kledd i helhvitt led nederlag i høyesterettsdommen «Whitney v. California» fra slutten av 1920-tallet.

Jeg gleder meg til dagen der jeg får sjekket opp noen med å sitere Høyesterettsdommer. 39 år «and counting»

Fusdahl i full futt fremover!

Den første halvdelen av 1.omgang er det beste vi har gjort. Samlet press, godt angrepsspill og taklinger innafor lovverket ga oss umiddelbart et overtak i kampen. Som vi i ulik grad beholdt gjennom resten av oppgjøret.

Vi har noe PTSD fra tidligere oppgjør mot ØHIL. For i første oppgjør mot de i august så førte vi kampen, men de vant 2-1 etter mål i siste minutt. Så når vi får manglende betalt for ellers glimrende spill, så er det nok flere enn meg som frykter at dette kan skje i igjen.

Til slutt så får vi den fortjente ledelsen når «Fons» demper med låret, runder en spiller og setter den motsatt! 1-0 og det jubles over hele Sandvika. På McDonalds skåles det i milkshake, mens på «Polet» er det tomt for «spruddelwasse».

Vi er ikke mette og stresser bortelaget med sine 1.lagsspillere til feil- på feil- på feil.

Vår egen Jesus returnerer

Noen har håp om Jesus gjenkomst. Selv har vi på Jr 5 noe mer håndfast vei til frelse – for:

Petter Pisani Hammarberg trosser brukket ankel, invitasjon til grottefest og fantomsmerter for å bidra til akkurat denne kampen. Det så ikke ut til at han har misset noe tid eller trening. For fra første involvering så er det «Henrik Kristoffersen» i sikk-sakk mellom forvirrede ØHIL-spillere. De må ta til ulovlige midler for å ha sjanse. Det skal vise seg at dette ikke er siste gang vi knaller til med A på bortelaget.

For som nevnt har vi med fire stk G15-spillere. Sebastian og John Cena er en og samme person i kveld. Han deler ut juling i duellene. Så er jamenn ikke Tobias snauere. En vill innstillingen gjør at han feller noen som er dobbelt så stor! Det får vår benk til å klikke på en positiv måte!

2-0 kommer på tampen av omgangen. Selvsagt med Sveriges egen Jesus:

Gøran Persson … neida- Petter Pisani Hammarberg!

Vårt eget Alamo!

Kort fortalt var slaget om Alamo et slag for 180 år siden der ca. 260 texanere holdt lenge stand mot 1600 mexicanere. Til tross for et klart overtall, så tok det 13 dager før texanerne tapte. Dette bidro til at forsterkninger kom og at Texas vant til slutt (De ble først «medlem» av USA ti år senere).

Poenget mitt i tillegg til å lære dere historie er at vi kjempet heroisk og lenge mot ØHIL sine forsøk!

Vi forsvarte oss godt i 90 minutter!

Så hamrer vi store «fir-toms» spikere i «poengkista» til ØHIL når Ulfsrud header inn 3-0 fra en corner. Noe vi aldri har øvd på, så dette kommer enten av ferdighet eller flaks. Vi velger å tro det første!

Kampen roer seg, men ØHIL skal ha ros for å aldri helt gi opp. Det rakner ikke, men vi er på et annet nivå enn ØHIL 1 og 2 denne sure høstkvelden. Det er jo ikke bålforbud lengre, så vi kan tenne til som vi skulle vært Melisandre i «Game of Thrones».

Parsa i fint driv!

Tid for G15-magi

Vel, helt fra avspark har de bidratt positivt.

  • Sebastian klinket til såpass at han fikk en blåveis som vokste og vokste helt i skjønn forening med vår ledelse.
  • Tobias viste seg frem med hurtighet ikke sett siden jeg måtte rekke å få tak i julebrus like før Rema 1000 stengte.
  • Phillip og Johannes kommer inn utover kampen. De er ballsikre, tør å stå i duellene og holder nivået når våre må gi seg utover pga. dårlig kondis, skade, en Tinder-match som må besvares og alt i mellom det!

Da er det bare herlig at Tobias får betalt i form av ett mål! Han var frempå i 1.omgang, men i 2.omgang så sitter den! Et godt angrep som han avslutter like fint!

Husk at disse fire 15-åringene knapt har fått inn konfirmasjonspengene, mens motstanderne er i en alder der de har brent av samme penger på russebuss allerede

Til slutt så kommer 5-0 og med Parsa. Assist spurte du? Johannes G15.

G15 med fantastisk bidrag: Phillip, Johannes, Tobias og Sebastian

Summa Summarum

Ja. Kampen oppsummert så er vi aller best i starten. Da fester vi grepet med høyt press og tøft duellspill. Så kom målet og siden så vi oss ikke tilbake. Vi tør å spille ball, bevegelser sitter som en Rolex kjøpt i riktig butikk og avslutningene er gode nok til at mål kommer gradvis inn på vår konto. Alt i alt en klar og fortjent seier!

Allikevel så vil jeg få frem noe som gledet meg så mye mer. Fra når G15 kom i garderoben, så tok dere godt vare på de. Vi har utmerkede ledere i laget i Henrik Hagelid og Nikolas Hurleen. Det smitter over til flere av dere andre og.

Er denne modenheten som gjør at jeg feller en tåre mens jeg skriver – og litt griner jeg fordi jeg glemte godteriet i 1.etasje og har egentlig lagt med i etasjen over kl 01.15.

HERLIG LAGSEIER!- TOP OF THE LEAGUE!!

Bildet fra en tidligere anledning. Gjengen er samme fantastiske!

Kampens FEM stjerner:

Vi må utvide fra 3 til 5. For det er så mange å velge blant.

***** Erik 04! Feilfri. Sterk kamp. Duellspillet, taklinger, headinger og 100 %innsats.

**** Parsa! Motor, vilje og leken fot. Fikk også en gåll!

*** Hjørnevik! Husk gutten trener knapt fotball. Helt vilt det han leverer fra sin backplass.

** Pisani! Ingen i kretsen har like raske finter. Smerteterskel som Peter Freuchen – Wikipedia . Isfarer som brukte sin egen frosne avføring som hammer når han ble fanget av et snøskred!

* ALLE ANDRE! SÅNN skal vi fremstå! Fotball er moro når vi funker som ett lag fra før til etter kampen!

Erik er best blant veldig mange gode! Vi er glad du er med oss på 03