Jr4: Vi nærmer oss…

Snarøya Jr2-Bærum Jr4   1-10  (1-5)

 

For å snakke om overskriften og tallenes tale:  Vi må vinne 3 til for å være sikra seriegull!  Første hinder av de fem var Snarøya sitt andrelag.

Vi blir tatt godt imot på Snarøya, som har et vakkert anlegg rundt banen. Inne i garderoben så legger vi dagens plan. Som innebærer ny formasjon: 4-4-2 (som blir til 3-5-2 i 2.omgang). Vi er mange, men ingen keeper. Heldigvis har vi mange spillere med gode holdninger for laget, og Thomas Seim påtar seg rollen. Takk til deg Thomas!

Vi blir også positivt overraska over dommeren i dagens kamp. Han er tidlig ute, varmer opp og skal det vise seg: bruker fordelsparagrafen! Er meget sjeldent vi har et kinderegg av en dommer.  Moro!

Om selve kampen så er det jo nok som skjer, men det betinger at undertegnende følger med i alle 90 minuttene. Det skjer ikke i dag, for vi avgjør kampen de første 10 minuttene. 3-0 står det da.

Så skårer Snarøya på et innlegg mellom midtstopperne, før vi hamrer førti spikre med spikerpistol i kista! Så til pause står det 5-1!

 

                                            Ny omgang, nye spillere og flere mål

 

2.omgang er på mange måter lik 1.omgang. Dog med noen unntak. Tobias blir flytta inn sentralt, noe han klarer fint. Så gjør vi om til 3 bak. Mest fordi vi har 5 innbyttere og alle er kanter! Da må vi spre oss ut.

Det bankes inn mål med jevne mellomrom, mens det på benken snakkes om Chicken Salsa, flytur til Tromsø og om man er for gammel for «bli-kjent-fest» når man går i 3 klasse på vgs.

Så vidt jeg får med meg, blir fortalt og hører, så kommer målene i 2.omgang på ulikt vis. Fellesnevner er dog gode angrepsspillere.

 

                                               En hedersgutt takker av

 

Det som er så innmari morsomt med laget er at det er en fin kjerne av mange gamle spillere siden vi tapte i fossregn, gang på gang. Den «Ramstad-gjengen» har hele tiden vært limet i laget. Nå det seneste året har en spiller blitt skada i samme kne to ganger, operert og kommet tilbake. Nå ønsker ikke Johan å risikere å bli idrettsinvalid, noe vi alle skjønner!

Så han takket for seg med å spille i hele 2.omgang! Er trist, men livets valg. Et forståelig et og!  Jeg takker deg for alltid gode holdninger, innsats og bidrag på og utenfor banen! Som jeg nevnte: du kan fortsatt være med på neste års tur!

Takk for 4 fine år Johan Edvard Bryn Sverdrup, så sees vi nok på sidelinja. Er alltid ledig rom på benken som supporter!

Kampen ender med 10-1 seier. Samtidig vinner eneste konkurrent Kolbotn. Så vi holder avstand. Nå er vi to seiere unna et seriegull! Neste hinder er allerede hjemme på mandag kl 2015 mot Bøler Zwei

Kampens tre stjerner:

***  Westrum.  Skårer 345 mål og er alltid et uromoment. Chicken Salsa

**  Tobias.  Ofte i ukjent rolle. Løser oppgavene bra og står for kampens vakreste mål med skudd fra 43.85 meter!

* Dag. Så klart. Slo sist en feilpasning en gang før 2.verdenskrig. Kommer på herlig offensive raid!