Jr4: Spenning til siste spark

Bærum Jr4- Nesodden Jr2 2-2 (2-1)

Så da er vi i gang! Serieåpning i sur vind mot Nesoddens nest beste gutter. På vårt nivå er det ikke lett å gjøre research, så vi visste kun at Nesodden har to juniorlag og spiller i samme farger som bestemors tv.

Vi finner tidlig ut at de gir oss motstand. Spesielt nr 9 viser seg å være en lei nøtt å knekke. Samtidig så ser vi gledelig nok at vi har bedret oss fra i fjor. Primært fordi vi har fått inn noen nysigneringer som forsterker oss «by default».

Visekaptein Henrik. En nysignering verdt 40 Bitcoins i hvert fall

Så det blir en krig. Riktignok en veldig snill krig, men det er kamp hele veien og overalt på banen.

Det er bortelaget som tar ledelsen med nevnte 9er. Han lurer oss på kanten, såpass mye at Lars selv melder at han er svak og vil byttes ut. 10 poeng for selvinnsikt. Det er en egenskap få fotballspillere har. Litt som å jobbe i den katolske kirke og være litt for glad i…. (må passe meg for PFU).

Til tross for en karamell av den vonde sorten, så skjønner gutta de kan være med å kjempe om både et og tre poeng! Vi gjør noen bytter, og Bo kommer inn. Han er en spillende Conte, og skjønner det få andre gjør: At en ball i bakrom til Kenneth er god medisin. Kenneth jobber, som alltid, iherdig og vinner ballen rett foran keeper og kommer på åpent mål. Verdens enkleste skåring etter god pasning og fint forarbeid- 1-1.

Samme kar skårer 2-1 ikke så lenge etterpå. Samtidig er Nesodden frempå, men vi har banenes beste spiller i den viktigste posisjonen: Julian Stegemann! I sin helgrønne drakt ser han ut som en Seigmann, også fordi han er ute i full strekk og gjør flere 100 % redninger!

Julian ute i feltet og ordner opp. Senior B ser på i beundring (til venstre)

Så vi går til pause med 2-1, noe som sist skjedde når Nansen nådde Sydpolen. Så det burde markeres.

Brexit-kaos her og der

2.omgang starter for så vidt ikke så ille. Vi har mer ball i større grad og skaper noen halvsjanser. Både etter 50, 55, 60 og halvspilt så håper vi på benken at vi får en en skåring som vil punktere denne kinaputten av en kamp. Dog vil det seg ikke.

Verken for Teresa May eller for oss. Alle fire forslag til Brexit ble samtidig som vi spilte stemt ned i Underhuset. Kaos der og kaos her.

Resten av omgangen kan oppsummeres som britenes plan 1,2,3 og 4 for å melde seg ut av EU. Uansett hva man prøver på så vil det seg ikke.

Da er det jo surt, men ikke helt urettferdig at gjestene fra halvøya noen lange steinkast fra Aker brygge utligner. På en suser av et skudd. Ryktene vil ha det til at Kim Il-Jung vil ta patent på prototypen på det skuddet.

2-2 og hadde vi hatt på stadionuret ville det vist 10 minutter igjen. Så kampen lever. Det er faktisk flere sjanser begge veier de siste 10 minuttene enn de første 80. Allikevel så er det to gode keepere, en porsjon uflaks og en dæsj udyktighet som fører til at det ender 2-2.

Vi bygget opp et godt angrep helt på slutten!

Kampens plusser og minuser

+ Julian som keeper er verdt 1000 Bitcoins.

+ Vi ser at Jose og Henrik er gode nysigneringer.

+ Vi gjør tidvis de riktige valgene med å spille rask en-touch. Det er da vi skaper flest sjanser

+ Kenneth R skårer to mål, jobber hele tiden og vi håper han finner tilbake til god gammel toppform. God kamp.

Så til minusene:

-Vi ser flere er uvant å spille på stor bane (trent på liten bane hele vinter). Verre er det at enkelte ikke får trent noe fordi det er mye som skjer

-For mye driblinger hos enkelte. Min drøm, i tillegg til fred på jord, er pasningsspill som sitter

Bestemann var Julian Stegemann, med Kenneth som en god nummer to med to måll