Jr4: Russetida er over- eller?

Nesøya Jr1- Bærum Jr 4 1-5 (1-1)

Det er vanskelig å vite hva man kan møte når det er breddefotball. Ingen lag har noen (ekstern) info tilgjengelig, så det beste er å samle sine egne for så å håpe på det beste.

Ryktene skulle ha det til at dagens motstander Nesøya er en vennegjeng a la oss med fokus på kommende russetid. Forskjellen derimot er at vi er disiplinerte med voksen på benken. Hos hjemmelaget var det 40 stk på benken, og kun 2 hadde vel stemmerett så vidt det var? – Dette påvirket kampen.

De som kjenner meg vet det er et par tre ting jeg misliker sterkt. Ett av de er russetid. Er noe pleibersk å feire kun 13 års skolegang. Hvis du attpåtil er United-supporter og imot EU, så er du «persona non grata».

Noenlunde klare for kamp!

Så til kampen- god åpning

Som vårt A-lag litt før på dagen så er vi veps på syltetøy! Påskrudd, jagende og offensiv. Slik kan likes fra benken som hadde flere folk enn tilskuere.

Som i A-kampen (Herrer) så kom det ett mål i det 11.minutt. Forskjellen er at det er vårt mål, en suser fra Andreas Johns i motsatt hjørne. Klassisk «Andy-goal»!

Andy skårer igjen!

Vi fortsetter å skape, men som A-laget så klarer vi ikke putte mer (for øyeblikket). Samtidig så lar vi oss negativt påvirke av de 40 stk som var på Nesøyas benk. Tilrop og generell prematur oppførsel gjør sitt at vi vil heller ta igjen i taklinger og rop tilbake enn å være bedre i spillfasen.

Så med et svakt siste kvarter så skjer det som «lå i lufta». En Nesøya-skåring. Retur på frispark og en bue over Jonathan i mål. 1-1 til pause i en omgang vi var klart best så lenge vi var(oppførte) oss eldst

De gamle er best- med eller uten lys

Vi roer ned og tar en prat i pausen. Flytt taktikk, noe om bytter og noe om fokus. Dette kinderegget av treenighet bidrar til en GOD 2.omgang fra vår side.

Thomesen har rukket å komme til kamp fra sjefsjobben på «juice-sjappe til Joe» og tar også sjefsansvar her. Vi vet han kan skyte om vil vil, heldigvis for oss er han på jakt etter mål også i dag og treffer noen blinker tidlig i 2.omgang.

«Paff-paff» og to raske mål er fasit. På 3-1 har vi fått kampen dit vi ville. Nå roet også gjengen fra Nesøya seg. Hvorvidt de hadde leggetid nå vites ikke, men det ble stille i fjøset. Til tross for at det var i skummørket av 2.omgang at lyset kom på!

Mørket kom kjappere enn stadionlyset!

Så vi holder på med vårt. Nemlig å være bedre. Det eneste som ikke er godt nok er avslutningene, for vi brenner langt mer enn vi skaper. Massimo er lettere nevrotisk anlagt for at vi ikke er nok som møter til kamp, så med en rikelig (og sterk) benk så kommer nye folk inn,

«Cowboy-Alf» er en av de og han står for vårt 4-1 mål med en sterk avslutning. Nå er alle klare for å reise hjem. Enten for å pakke ut ting fra helgens hyttetur, spille pc eller lese om hvilke avgjørelser fra (USA sin) Høyesterett som ledet til borgerkrigen. Hver sin smak og plikt altså.

5-1 kommer noen minutter før lyset går og kampen rundes av på 5-1. Vi er bedre i 75 av 90, skaper mest og på alle mulige parametere vinner fortjent.

Pisani med NYE sko til kamp. Urutinert trekk som førte til 0 mål for han (første gang siden Cubakrisen i 62

Kampens tre stjerner:

* * * Hvem vippser meg 50 kr for å vinne denne? Førstemann til mølla!

* * Thomesen. Sterk 2 omgang. Godt du bruker skuddfoten

* August. Veps som stikker med innsats og leppa