Jr4: Oppdrag «Naked Attraction» GODT gang!

Bærum Jr4- Asker SSK Jr1 7-1 (4-1)

Så er vi i gang med å forsvare tittelen som mestere i 3.div fra de to seneste årene. Gutta har vært på tur til Polen, men ikke for å trene- jeg mistenker ei heller for å besøke en rekke av Polen sine gode museumer.

Når det gjelder overskriften så er årets gjøremål for meg hvis vi vinner serien å melde meg på «Naked Attraction«. Klart, da må serien bytte navn til noe annet, men den tid den sorg for produsentene.

Enn så lenge med klær på- coach Massimo

Masse gammal ketsjup i flaska

For spillet fra start svingte om man legger mangel på trening til grunn. Gode kombinasjoner og ok bevegelser ga oss håp om hjemmeseier! Den troa blir forsterket når norges beste (?) breddespiller Petter Pisani Hammarberg kjører Formel 1 langs venstresida og klinker ballen i motsatt kryss! Lekker skåring – nå skjønner jeg hva du brukte tida på i Gdansk forrige uke!

«Spielfuhrer» Fraggy fremst og bestemann Pisani rett bak. (Johns tar seg en hvil i bakgrunnen).

Så kommer vi til en periode der vi spiller bra, men avslutter like håpløst som at Gudfaren 3 var avslutningen på to mesterverk av foregående filmer! Vito Corleone var erstattet med Joey Zasa

Tiden tikker av sted, været blir dårligere og med en sløsing av sjanser ikke sett siden Dovre falt, så da kommer det vi fryktet- ett Askermål! På et godt frispark så utligner de når halvtimen er passert.

Heldigvis så lar vi oss ikke stresse. For i sjansestatistikk så leder vi 12-2 eller deromkring. Sagt på en annet måte: Det eneste som ikke var bra i dag var at vi bommet for mye på det vi skapte. Vi var som en pyroman med ADHD og altfor mange fyrstikker! Eller når man er på hytta, skal grille, men mangler ketsjup på pølsa. Den ene gamla ketsjupflaska vi finner bak frityroljen har «best før»-dato 1.1.16.

De som ikke har gått ut på dato er bl.a målskårer Pisani og vår egen Messi, nemlig pasningskongen Christian Bergh. Pisani skårer to til og Erik Lekanger putter en, slik at kampen er avgjort når vi søker ly under det som finnes av tak fra regnværet etter dommerens pausesignal.

Kruttsterk spiller: Christian Bergh

Come Rain or Shine!

Været er mer ustabil enn kryptovalutaens kurs. Spillet derimot var «straka vegen til Paradis». I alle fall om din drøm om Paradis er Sandvika, regn, breddefotball og ei åpen pølsebod.

Vi fortsetter å være det førende laget. Defensivt så må vi kun forsvare oss mot lange pasninger. I og med vi er større, raskere og sterkere så vinner vi de fleste av de duellene. Tenk RAF mot Luftwaffe i 44.

Det som derimot ikke går helt som ønsket er at vi ikke setter sjansene. Vi bommer mer her enn hva herrelandslaget i skiskyting gjør på stafett.

Myking er med! Trofast arbeidsjern på midten!

Tidvis så skinner vi og da er det moro å se på! Vi «flipper-spiller» oss til sjanser og en gang i blant så omsettes de til mål. «Andy» Johns setter en, før vi tar en «Michael Corleone» på slutten av Gudfaren 2 og dreper alt som er (av håp) for motstanderen. Vi knuser det meste med vårt sjette og syvende mål for dagen.

Det ender 7-1, som faktisk er feil bilde på kampen. For Asker kjemper tappert de- honnør der! Allikevel så skal vi skåre 14 + på alt vi skaper i dag. Vi er like kreative i spillet og produserer like mye som Steve Jobs i sin mest maniske perioder!

Vi er farlig frempå

Summa Summarum

Jaja…»hva skansi a"? Vi spiller stort sett en god kamp. Defensivt solide i dueller, midtbanen strør pasninger og bygger som Byggmester Bob. Mens angrepet skaper, dog bommer, på sjanser. Vi kommer fra det med en 4`er på terningen.

Kampens tre stjerner går til:

3: Pisani. Helt leken og best i avslutningene

Seier og bestemannspris smaker GODT!

2: Bergh. Vår egen Messi- dog høyere. Får noen lekre crossere og langspasninger. Som Arvesen på golfbanen.

1: Filip: Sterk, rask og med god arbeidsmoral! Solid kamp av Filip!

Johns soler seg i glansen av 7-1