Jr4: Komfortabelt mot hyggelig motstand i ØHIL

Bærum Jr4- Øvervoll/Hosle Jr 3    8-0  (5-0)

Vi aner lukta av seriegull. Før denne kampen så må vi vinne minst 4 av de gjenstående 6 kamper for å være garantert. Det forutsetter jo at eneste konkurrent-Kolbotn 3- vinner alle sine (deriblant mot oss). I og med de spilte før oss i dag, så visste vi de hadde slått Bøler 4-0. Så de tok enn så lenge innpå.

Gode lysforhold på Sandvika Stadion

Dog skulle det vise seg at etter 15 minutter ut i vår kamp mot Øvrevoll/Hosle, at vi ville vinne og dermed holde avstanden ved like til Kolbotn. Vi har jo vært aktive på transfermarkedet, og selv om de siste signeringene ikke spilte i dag, så forsterker de jo troppen i antall og i kvalitet!

Nok prat om tabell, champagne på kjøl og annet. Som alt nevnt så ble kampen tidlig avgjort. Nikolay gjorde som han ville i 10er-rollen, samtidig som han fikk fin hjelp av 10 andre. Vel 9 kanskje, for keeper Anders må ikke bruke mange lommepenger på vaskemiddel i våre kamper. Så hjelper det at han spiller i sort keeperdrakt og!

Det både burde og skulle stått mer enn 5-0 til pause, men dette ble en fin kamp å la folk få teste seg ut i andre roller. Få bevart leken i fotballen om du vil. Så det omrokkeres over en lav sko.

Noe vi også gjør etter pause. Ingen spiller mindre enn 60 minutter, og mange får kjenne på en annen rolle.

Det hele ender 8-0. Helt ok, for i tillegg til 4 poeng, en kamp mindre spilt, så har vi en stor målforskjell i vår favør sammenlignet med Kollbotn.  Her kan dere se tabell per nå:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=189760

For øvrig hyggelig med besøk av Westrum og Bjoland med dame.

Til slutt noen ord om motstander ØHIL. En sympatisk gjeng som hele tiden forsøkte, spilte ryddig og oppførte seg eksemplarisk. Er fint det er lag som smiler etter kamp og har en god tone med våre til tross for en tøff kamp!

 

Dagens tre stjerner:

*** Kristoff!  Spillerne selv kårer Henrik til banens beste. Så da blir det slik

** PP.  Leken på midten. God defensivt og leder laget tydelig

* Resten i grunn. Vi holdt ok fokus og spilte tidvis bra langs bakken.