Jr4: Fyrverkerifotball!

Ullern Jr 4- Bærum Jr 4  0-9 (0-6)

Vi starta høsten med å reise til USA, spise oss feite og sove lenge. En perfekt oppladning for et hvilket som helst breddelag!

Etter kampen snakka jeg med Ullerns trener, og de hadde ikke hatt trening, tur eller spiseøkt på nærmeste kebab. Så de starta høsten helt upolerte. I motsetning til oss som har lagt ned innsats for mageonde, krampe og støle kropper.

Fra første spark så var dette: City mot United eller Viktor Hovland mot all verdens golfamatører. På en og samme gang.

Martin Westrum har jeg tidligere sagt er hele ungdomsavdelingens beste spiller. I nok en kamp viser han hvorfor jeg kan påstå det. Det er one-man show i en gedigen julepresang! Vi tar ledelsen tidlig og ser oss aldri tilbake.

Det blir for mange mål til at jeg husker alle og at jeg har nok strøm på pcen til å få det plottet ned. Så det kommer ingen inngående beskrivelse av hvert enkelt mål, men mer av spillet som helhet!

For i spilldelen er Ullern så absolutt med. De viser tendenser og er solide mellom boksene. Dog er det i begge bokser at fotballkamper avgjøres. Der var vi soleklart best. La meg ta det offensive først:

Vi skårer totalt 6 mål i 1.omgang. På kant, skudd, retur og gudene vite hva. Vi hadde noen Snickers på benken, så etter hvert gikk fokuset hos mange til å krangle om de. Gledelig er at målene skåres på ulike vis, og av flere enn Martin W.

Samtidig så vil jeg skryte av forsvaret! Tom, Martin, Dag og Thomas. Når Ullern trøkker på, så gjøres det knapt en feil. Vi er fint oppe i mann, vi er solide i klareringsspillet og…jeg elsker at vi klarerte når vi ikke visste annet!  Sikkerhet først…Aaaahhh..Vakkert. Dermed blir det jo ikke så mye å gjøre for Anders helt bakerst.

Med 6-0 til pause så er kampen avgjort! Er som å lede de 10 første rundene i boksing på poeng. Da har du motstander i repene.

 

                                               Mange nye inn, samme kvalitet utpå!

 

Vi får lang nok pause til å ta en grundig prat. Ikke at vi trengte det. Kanskje mest for kondissen. Det som ble sagt var vel i grunn ros. For med 6-0 på bortebane mot (da) nr3 på tabellen er jo som nyttårsaften!  Det smeller ofte og høyt!

Vi sørger for at alle får spille. Også de som ikke har stemt hvorvidt de kan trening. Spilletid deles ut som karameller på julekvelden.

Alle som kommer innpå sørger også for moro!  Kampen er noe jevnere, men vi er aldri svakere. Tidvis driller vi fint opp langs kampten, og vi står vel for 9 av 10 muligheter i 2.omgang. Den ene gangen hjemmelaget er farlig frempå så er (selvsagt) Anders der.

                                                           

                                              Håkon åpner målkontoen

 

Vi skårer tre mål. Tobias på corner, Mads H med foten og så nevnte Håkon med en rakett ikke sett siden Frankrike drev atomprøvesprengning i Stillehavet på 90-tallet. Det var Håkons første skåring, men langt fra siste. Det er bare å storme til nærmeste «bookie» å sette penger på at han kopierer Jamie Vardy i 2016.

Seks mål fra 1.omgang og med tre i 2.omgang, så betyr det etter en kjapp telling på fingre at vi skårte totalt ni mål! Når Anders med hjelp av forsvaret holdt stand defensivt, så flyttes ni Gule kuler mot null hvite på den berømte «ramma».

Eneste skår i gleden var at Wilhelm ble skada etter en kollisjon. Vi satser på godt nytt fra legevakt og ønsker god bedring!

Gledelig er det at Johan Sverdrup kommer og ser på til tross for at han ikke er helt kampklar!  Vi alle håper du rekker noe av høstsesongen!

Oppsummert så er vi solide i egen defensive 16meter, og effektive på motsatt side av samme område.  Da er det lite å si noe på at vi vinner 9-0 og forsterker vår plass på tabellen.

 

Dagens tre stjerner:

*** Martin W. Det holdt med en omgang. Viser han er best. I hele klubben

** Thomas S. Solid i dueller, trygg med ball og arbeider kampen igjenom

* Alle i forsvaret:  Tom, Dag, Thomas «ekte legende» og Martin.  Dere rydder unna.