Jr4: Battle of Kalvøya

Bærum Jr 4- Lommedalen Jr 2 5-5

Så sesongen er på hell, siste kamp Kalvøya. Neste gang gutta er der blir vel i forbindelse med russetid. Jeg kjenner jeg gremmes allerede.

Motstander er Lommedalen 2. Et lag vi tapte 3-6 mot sist blant alle åkere og enger der oppe i idyllen.

I dag ble det nesten som en blodig episode av Game of Thrones. Glem «Battle of Hastings»- «Battle of Ardennes» eller «Battle of Shiloh» —-nå er det breddeball og slaget om Kalvøya.

Noen tok tydeligvis turen innom her før ankomst.

OVERSKRIFT

Veldig sent og med dårlig grunnlag for oppvarming, så tar vi allikevel føringen i kampen. Vi er bedre PÅ banen enn å overholde ting utenfor. Anyhow….så tar vi ledelsen når Ussvær skårer etter kun to minutter. Det å skyte er lurt, og det er nettopp hva han gjør. 1-0 like tidlig som han kom inntil kampstart!

Vi spiller vår beste fotball på øya nå. Sjanser skapes i fleng og det eneste å peke med finger på er at vi ikke setter i nærheten av det vi skaper! Derfor like surt som vinden og regnet når odelsguttene fra «Dar`n» utligner på bortimot sin første sjanse.

Til slutt på sjanse nr 1000 så skårer vi ett til. 2-1 når Fure sniffer på returen som bikkjene uten bånd lukter på alskens ting rundt om på øya. Tilbake i førersetet helt fortjent, men så har jo ikke halve laget førerkort ennå. Så hvor lenge kan vi sitte der?

Ikke så fryktelig lenge, for på en kontring så får bortelaget en straffe. Selv noen timer, kokosboller og litt søvn senere, så ser jeg ikke helt hva det kan ha blitt blåst på. Men dommeren har like mye makt som Orban, Lukasjenko og andre, slik at hans avgjørelse står seg.

Straffen går i mål og stillingen 2-2 står seg til pause. I en omgang vi er klart bedre, og spesielt fordi vi skaper så mange STORE sjanser. Når vi ikke klarer å sette mer enn 20 % av de, så får vi se på oss selv før vi klager på dommer!

Masse action!

Søkkvåte og frustrerte så trekker vi til «base camp». Dog uten tak, varme eller noe av fasiliteter. For vi er på Kalvøya, som er fin i sol, men kjip å stå i under regn. Med 45 minutter igjen som må gjennomføres så håper jeg bare vi unngår tuberkulose, lungebetennelse og bronkitt.

For spillemessig så holder vi så absolutt nivå! Det gjelder å fokusere på oss selv og luke bort egne feil, før vi peker på andres/dommerens.

Så skal det vise seg at det får vi ikke helt til.

Banen er glatt, våt og sikkert herlig å sklitakle på! Bl.a. har Vinje et par HERLIGE taklinger som sklir som curlingsteiner på nyprebla is! Dessverre blir det også litt utfordrende forhold, men det er nå likt for begge lag.

På begge kanter er vi på farlige visitas, men som i de første 45 så vil det seg ikke i nærheten ofte nok når vi kommer til avslutninger. Ja, vi skårer ett par-tre mål underveis, men når Lommedalen også gjør det så blir det jevnt og tøft underveis.

For nå smeller begge lag mye i taklinger og verbalt. Selv føler jeg dommeren fikk vel mye ufortjent pepper. Når det regner attpåtil, så kan man lure på hvorfor man gidder?

3-2 til oss ved Lassemo, før pendelen svinger andre veien. Slik fortsetter det utover. Er jo moro med jevne kamper, de er faktisk kulest de. Så er det krydder at det skjer andre ting og som taklinger, litt smell og dusj fra oven! Samtidig er det veldig kaldt å se på, og det forklarer at vi hadde færre tilskuere enn på old trafford for anledningen!

På tampen blir det veldig ampert, og en knotttakling, et headlock og munnbruk så får en på Lommedalen en utvist. Alt som er beskrevet i forrige setning foretatt av samme spiller. Dog er tiden for knapp til at vi klarer å utnytte 11 mot 10.

For overtid her frister ikke, og selv om vi har noen hederlige forsøk, så er det «to little, to late» for at det vi skal klare å vinne kampen. Heldigvis så taper vi heller ikke, for det ender med hockeysifrene 5-5!

Sjefen bak – August!

SUMMA SUMMARUM

Dårlig inngang på kampen med mange veldig sent til oppmøte og når det regnet i tillegg. Vi er 14 stykker og det er fint antall for at nok får spilt en god del!

Om selve kampen spiller vi veldig bra i 1.omgang i alle spillets faser, minus det mest sentrale. Vi bommer på altfor mange store sjanser. Hadde vi vært på jakt, så hadde vi nok ikke truffet en bjørn på 2meters avstand.

Det er også hovedgrunnen til at vi ikke vinner i dag. For det ender 5-5, men det var mye moro underveis og det er vel det som betyr mest på dette nivået?

Kampens tre stjerner:

*** Magnus som coach! Flotte innspill og backer gjengen! Er nok tilbake PÅ banen neste kamp

** Lassemo! Gode innhopp, skårer en og kun kondissen ifølge seg selv som skorter litt på.

* Nico S! Trygg bak, flotte crossere og 100 % gjennom hele kampen!