Jr3: Sats-russen fortsetter å rulle!

Bærums Verk Hauger Jr B- Bærum Jr C 2-6 (0-2)

Årets andre kamp på russetidas niende dag. Våre motstandere var mindre/yngre, så de slet ikke med det samme. Derimot hadde de fordel av taktikktavle, flere trenere, tidlig oppmøte og annet som er like ukjent for oss som om det er mulig å forutse den sekundære, tertiære og kvartære strukturen hos en RNA-sekvens basert på deres miljø? Vi er DER ja.

Vi er for øvrig det eneste tredjelaget i divisjonen, og sånn sett skal vi være divisjonenes svar på united? Slakt. Tydeligvis er vi mer som City- dog uten at noen har så langt kommet med blodpenger. Men vi tar gjerne imot- russetid koster blod, svette og penger!

En flott kveld!

Vi er bedre, men BVH ga oss en utfordring!

De som husker tilbake en uke, og da regner jeg ikke med gutta som er russ, men vi andre voksne. Vi husker at STB ikke ga oss noen kamp og det var avgjort før det egentlig begynte.

Denne kampen møter vi et mye bedre lag, som har taktikk både på tavla, men også i praksis. Så vi stanger litt imot, til tross for overtak i sjansestatistikken. Det er ingen kiosk (eller speaker/resultattavle) å oppdrive, men allikevel tyr jeg til ketsjup-metaforen som passende når vi etter hvert skårer både en og to.

Noe flere mål blir det ikke i 1.omgang, selv om vi absolutt kunne/burde/skulle. Så når vi går til pause, så kan vi alle sammen ta en real hostekule og få ut alskens slim og fy**. Vel vitende om at 2-0 visstnok er verdens skumleste ledelse.

Mest positivt i fra 1.omgang er roen i forsvar, at vi bygger opp spillet og de ekstreme kvalitetene til de på topp- JA: i tillegg til at ingen faktisk måtte spy etter helgens herjing da.

Mye Skallebank ute og går om dagen.

Vi er gode når vi må

I starten så punkterer vi alt håp om spenning for de rundt 20 folka og 2 bikkjene som var på luftetur. For vi skårer to kjappe og da har vi såpass mye å gå på at vi tåler et feilskjær eller to. Takk og pris for det, for det skal vise seg at godt organiserte «blå og rå, fra BVH» nettopp gjør det vi gjorde litt før: Setter to mål på kort tid.

4-2 hadde det stått om det fantes ei resultattavle på Rud. Derimot er en tom bod, to benker og do 50 meter unna.

Så med feilskjærene stort sett brukt opp, så skjerper vi oss til tross for BVH-press midtveis. Slik sett minnet kampen om det franske valget: noen roper «Le Pen, Le Pen«, men det er verken ulv eller Le Pen-seier å se.- Heldigvis for oss, og heldigvis for Frankrike og Europa!

Når vi øker til 5-2 med kvarter igjen, så kan alle i grunn gå hjem for å se «Hovedscenen» på NRK 2. De viste 4 timersoperaen «Valkyrien» av stein gale Wagner.

Mens Richard Wagner – Ride of The Valkyries – YouTube kan hamres på høyt volum, så hamrer vi inn 6-2 og dermed «game, set and match» like derpå. Sånn sett er nevnte operaens midtparti mer dramatisk enn hva denne kampen noen gang ble.

Kvelden ble avslutta like flott som den starta!

Allikevel så skal BVH ha ros for innstilling og organisering. De er mer seriøse enn oss, men vi var bedre i dag. Sånn sett må det være kjipt å motivere seg for trening, når det ikke gir mer avkastning enn vanlig bankrente i Venezuela.

Så med komfortabel seier så får gutta rulle videre ut i natten, med eller uten Wagner på fullt volum!

Kampens tre stjerner:

*** Hurleen. Sterk som to bjørner, orker å krige og strør pasninger med leken fot.

** Ulrik. Sterk singering før sesongen. Innfrir slik han gjør med karakterkortet på Nadderud

* Resten av gutta. Fordi dere møter opp til tross for KOLS, bronkitt og aids.