Jr2: Høstjakta godt i gang!

Bærum Jr2- Bækkelaget Jr 1 —–4-1 (4-1)


Dagens motstander er et velkjent navn. Dog egentlig ikke innenfor fotball. Tror nok de fleste forbinder Bækkelaget med enten håndball og/eller Norway Cup (som arrangør). Stundom har de fotballag på akseptabelt nivå og.
De er i alle fall en organisert gjeng, for de vet vi er Gule og stiller i sitt kongeblå bortesett. Legg til at de også ankom Sandvika Stadion i rikelig tid så har du organisering et sats-lag verdig.

Når man sjekker tabellen så har også de alt å spille for. Rett nok har de 5 poeng mer enn oss, men de har også en kamp mer spilt. Så dette er et av lagene vi kan og burde slå.

Når du først er interessert nok i å lese disse kråketegna, så er du nok klar over at vi er i poengnød. Så for å være trygg på fortsatt spill i årets 1.div, så må vi nok vinne tre av tre kampene som gjenstår.

OK- nok matte og eventualiteter- la oss starte høstjakta:

Ihlen klar for kamp

Vi fylte jaktkvoten tidlig

Selv om ikke alle på hjemstedet mitt (Elverum) respekterer det, så skal man visstnok kun skyte X antall elger på høsten. Så når kvota er fylt opp så er det bare å pakke ned og reise hjem til kjerringa, unger og mas.

Sivilstatusen til gutta på junior 2 kjenner jeg ikke til, men gjetter at ingen har inngått ekteskap ennå i alle fall. Så når vi har skåra 3 mål halvveis ut i 1.omgang, så frister det nok allikevel å reise hjem til …mamma? For det er bikkjekaldt her på «Kadda» og resten av det som skjer er knappest verdt å blogge om.

De tre målene er ved: Øya (heading), Jacobsen (tap-in etter innlegg fra kant) og Ihlen (skudd).

Vi hadde kontroll på ball og kamp. Her ved Simon L K

Så kommer en baklengs da vi sover i bakre rekker og Bækkelagets 7er Tordhol takker og bukker for gjestfriheten og setter inn 1-3. Allikevel ender det mindre dramatisk enn avslutningen i siste James Bond film.

For Jon blir knappest sendt til Elba, St.Helena eller Robinson når han skårer sitt andre og vært 4-1 like før pause. Flott dragning og dertil skudd av Mr. Øya!

2.omgang: —————————-

Jeg fant 2.omgang på youtube:

Good Ol` Bieber!

Kort sagt: 2.omgang er det kjedeligste som har skjedd på «Kadda» i år. Da inkluderer jeg når banen var stengt for aktivitet. Så får dere avgjøre hva som var verst av 2.omgang og denne «godbiten» ovenfor.

Alt i alt så tar vi med oss tre poeng når vi gjør den nødvendige jobben i 1.omgang og punkterer kampen med tre mål etter 23 minutter.

Dog er ikke poengkvota fylt opp, så vi drar på ny jakt neste mandag kl 2015 hjemme mot Holmen. Sekken skal fylles med tre poeng til!