Jr Rekrutt: Tre fortjente poeng!

Bærum Jr Rekrutt- Sagene Jr 5-1 (2-0)

Seks poeng skilte lagene før kampen. I fjor stilte vi et forsterket lag (spillere fra jr elite) og da vant vi 4-2. Så hva kunne vi forvente i dag? Infoen jeg nevnte var i grunn all infoen vi hadde på gjestene fra Oslo-losens fødested!

Hvorvidt man blir så gammel på Sagene vites ikke, men de hadde det travelt med å skåre. For kampens første mulighet tilhører gutta i sort-hvite striper! Faktisk er det vi som holder på å sette den i eget mål når innlegget kommer fra kanten.

Så legger vi høfligheten som verter til side og tar over kampen. Først er det Adrian D med ett ok skudd fra inne i boksen, så kommer Leander B T med et effent forsøk minuttet senere. Spillet gir oss på tribune og speakerboks håp om seier!

Samtidig så konstaterte vi at Sagene er noe «shaky» defensivt når de gang på gang gir fra seg ballen på egen halvdel.

Mye merkelig som skjer på dette bildetKampens første mål kommer på corner etter 18 minutter. Den slås på bakerste der Leander venter med sitt gode hode og header ballen i fin bue og «Bærum Bærum» spilles til glede eller irritasjon!

Vi stepper opp spillet og dobler ledelsen ti minutter senere (28 min) når Adrian D skårer. Dette angrepet startet med at vi har kast på motsatt side, ballen crosses over og nevnte pjok setter den iskaldt i mål!

Nå er vi komfortable i speakerbua, og en ikke navngitt pappa forteller om hvor håpløst det er med golfspillere som har altfor høyt handicap.

På kunstgress matta så ser vi forskjell på lagene, i grunn form som er 10 HCer spilte mot en 25 HCer i Texas scramble.

Kalvtimen er spilt når Leander er så nære som man kan bli. Han kommer seg fri på kanten, er alene med keeper. Ballen treffer stolpe, så ruller den på strek for så å gå tilbake til keepers trygge favn .
Etterpå er det Kristian S J som er alene med sisteskansen til Sagene. Han har nok gått på keeperskole, for han møter og skjærer av vinkel.

På resultattavla står det 45 minutter spilt og 2-0 til oss. Det gledes og er fortjent! Speaker tenner håp om varmt drikke og noe fersk å spise- før det opplyses at man må gå på Kiwi for å få tak i det for egen maskin.

Alle mann ut

Hvem var mest sultne av gutta og oss på sidelinja?

Så vi voksne fikk gå sultne i pausen og til starten av de siste 45 minuttene. Ja ja…vi fikk håpe at våre Gule gutter i alle fall kom sultne ut fra benke med ønske om å avgjøre kampen tidlig.

Svaret på det er et ubetinga JA! Kun fem minutter er spilt da vi lykkes med et frekt gjennomspill til Leander som runder keeper og setter inn 3-0 fra 0.78 cm hold.

En kjapp klikk på den digitale stadionklokka viste at det er 40 min igjen, antagelig både av kampen og sommeren! For nå er det kaldt og kampen er i grunn avgjort. Er Ikke noe som tyder på at et godt jobbende Sagene-lag skal være Liverpool mot Milan for 15 år siden.

Så spillet utpå kunstmatta bærer preg av resultatet. For det er mindre trøkk og enda mindre tæl. Vi skaper en feit mulighet i det 63 minutt, men Sagenes bestemann kommer ut og redder (de har bytta keeper, men den nye er også flink på å utruste).

Nå er det «Nordavind fra alle kanter» og det hadde vært forståelig om man tilskuerne hadde tatt seg en varmepause i oppvarma bil.

På banen må gutta skaffe seg varme «sjæl». Det gjør de til gangs i det 76 minutt når de setter tempo i angrepsspillet. Det hele ender med at Leander B T fullfører sitt Hat-trick! Så morsomt har han ikke hatt det siden en viss Latvia-tur med 03 for halvannet år siden! 4-0.

Vi eide ballen- på i kampen og rent juridisk

Jonas M 05 får sin debut på juniorfotballen!

Med ti minutter igjen så gjør vi et trippelbytte. En av de som kommer inn er kaptein på 05: Jonas M til sin første juniorkamp!

Alle var klare for å fyre opp peisen og pizzaen hjemme. Men gutta fra Sagene skal ha for at de ikke gir opp. De får sitt mål i det 84 minutt før vi slår tilbake som Imperiet i de gode gamle Star Wars filmene. 5-1 sekunder fra avspark med Kristian SJ.

Så er det bikkjekaldt og uten jakke eller kiosk, så tar vi kvelden på 5-1. En fortjent seier på en ok + dag. Vi klatrer på tabellen og sier «hadet» til nedrykksspøkelse!

-And that was all she wrote!

Klare for tre poeng!