JR: Reisebrev Kina dag 1-3! Variert meny i starten

Vi er nå på dag 3, og hittil har vi gjort like mye variert som kvaliteten på nettet her.

Vi bor veldig flott, da Vetle oppgraderte hele laget fra enkelt hotell til leiligheter på 106 kvm på 4 stk * 3 enheter. Nå sitter vi i 27 etasje, med nydelig utsikt og har god plass. Det kommer også godt med at vi har vaskemaskin. Den går på rundgang, da det alltid er OVER 30 varmegrader.

To glade karer på vandring

Dag 1:

Vi ankommer i rute, møter Oskar som kommer via Russland, og sjekker smertefritt inn i immigrasjonen. Så blir vi hentet av bestilt buss + tolk, og finner frem til der vi er oppgradert å bo!  Herfra er stemningen god!

Vi tar en rolig kveld på lokal restaurant, men klarer å holde oss våkne lenge nok til at vi tilpasser oss tidsforskjellen!

Dag 2:

Vi trasker frem og tilbake i sentrum av Beijing. En myk overgang til hva Kina kan by på. Et av høydepunktene var når Massimo (prøvde å) spiste tre skorpioner. Det ble behørlig filmet, av både gutta og av lokale. Pluss en amerikaner som oppmuntret Massimo til å gjennomføre mer enn å bare tygge de.

Film av dette kommer senere!

På kvelden så ble det mer lokal mat, og gutta vender seg sakte, men sikkert til Kina.

En pust i bakken

Dag 3:

Første dag med fullt program. Nå rakk vi Den Himmelske Freds Plass, Forbudte By og marked. På kvelden så spiser vi kun kinesisk, og alle smaker på diverse retter. Under følger flere bilder av samtlige.

I morgen reiser vi med lokaltog til kysten, til Qinhuangdao der vi skal kjøles ned med å bade i Gulehavet. Det skal bli en eksotisk opplevelse, samtidig som Massimo har fulladet kamera da president Jintao ryktes å være i den byen den dagen.