Jr Jenter: Del 2 av livet ikke er en Hollywood-film

Årvoll Jr Jenter- Bærum Jr Jenter 3-2 (2-2)

På «langtur» foran kveldens kamp. 22 minutter til Oslo. Vi finner p-plass og ligger sånn noenlunde i rute når vi ankommer. Dagens antall var 15, som nok en gang skulle vise seg gull verdt!

I de første minuttene er det jevnt, så viser vi oss frem som det førende laget. Vi tar også ledelsen 1-0 med superspiss Emilie WT, som på et godt oppbygd angrep knaller ballen ned i hjørnet. At det er fortjent kan selv ikke advokater som er tilstede bestride. Moro at vi får betalt.

Pasningene satt i all hovedsak!

Så viser det seg at virkeligheten er kjip. Årvoll har to-tre meget gode spillere og via de som utligner de til 1-1 nesten umiddelbart etter at vi tok ledelsen.

I banespill er vi de førende, mens i sjanser er det noenlunde jevnt. Slik fortsetter det omgangen ut. Nok en gang tar vi ledelsen med «Super-Emilie» som skaper denne skåringen helt på egen hånd. For hun sliter og jager en ball som Årvoll-jentene spiller seg igjennom.

«Super-Emilie» snapper, runder keeper som en slalåm-port og fra 2 meter er målet åpent som 7-11 ! 2-1 hadde det stått på resultattavla om en slik hadde eksistert på Årvoll!

Ting gjentar seg, for de «rød/blå/hvite» utligner noen minutter før pause. På et skudd som går tverrligger inn. Denne onsdagskvelden er det lett å forstå hvilket lag som burde levert inn Lotto-kupongen.

Vi tok kontroll! Her ved Hermine W, Rebecca T og Martine J

Vår beste omgang i år!

Vi forandrer ikke noe i pausen. Noen bytter grunnet mangel på kondisjon ja, men alle er flinke og taktikken ( i den grad vi har det) sitter som et blinkskudd.

Spillet er godt, fordi det er pasninger langs bakken som treffer medspillere. Så med det kommer det sjanser, derimot så kommer det ingen mål. Vi er nære, men uten å få nettsus.

Så vi på trenerbenken vil ha mer slagkraft offensivt og velger å gå ned til tre forsvarsspillere med håp om gevinst om en ekstra spiss. I ettertid så bommer vi på dette valget. En slags fotballens svar på Robert Lee i Gettysburg (med hovedvekt på dag 2 i det slaget).

Så vår dominans avtar, men vi er fortsatt bedre. Samtidig tar kreftene slutt. Det ser ut som årsklassen 70 + i Birkebeinerrennet utpå «Årvoll-matta».

Så slår den brutale virkeligheten til- igjen!

Vi håpet med god grunn på at vi skulle skåre. Målet kom. Dessverre til jentene fra Oslo. Med 8 minutter igjen så misser vi i bakre rekker, og vi ligger bakpå for første gang i kampen.

Dessverre er det både lite tid og krefter igjen, så det ender med 2-3 tap. Allikevel så mener jeg denne kampen er årsbeste! For spillet bak var tidvis veldig bra og vi var aldri dårligere enn vertene!

Selv ikke Elden eller lignende «luringer» kan argumentere for noe annet.

Ingen turde å gå i «100-metersskogen» på jakt etter bortskutte fotballer

Summa summarum:

Ok start, så jo lengre vi kommer inn i kampen jo bedre er vi. Pasningsspillet er det som gledes mest, men samtidig har vi trygge spillere i Vilde S, Hermine W, Elise W, Martine J m.fl.

Som sist kommer det skader underveis og vi må gå til plan B og attpåtil C.

Så til slutt tar kreftene slutt og Årvoll skårer i sluttminuttene. Så det er kjipt, men vi skal glede oss over 80 gode minutter!