Jr jente Bredde: Vi fikk det tøft, men imponerte mot Amasone

Amasone Jr jente bredde- Bærum Jr bredde   6-1  (2-0)

Vår andre kamp, og første bortekamp, ventet på oss denne onsdagskvelden. Vi var mye frem og tilbake med hvor mange og hvem som kunne stille i disse hektiske skoletider, men med god hjelp av Adriana, Sigmund og Kim fra J01 så er vi mer eller mindre 13 spillere som setter oss i biler for å besøke distriktet. Nærmere bestemt Vollen, der klubben heter Amasone og kuene spiser kunstgress!

Vi har god stemning i garderoben før kamp, og oppvarmingen er også fin. Det lover bra.

Løfte om godt spill blir holdt av jentene i første halvdel av 1.omgang. Vi er så absolutt på høyde med jentene i lyseblått, og når det kommer en avslutning fra de, så er Silje, Kristin og Siri til å stole på som bakerste mur!  Forsvaret holder, og vi er også stundom oppe i angrep.

Siri slik vi kjenner henne  ;)  Solid og tøff!

Siri slik vi kjenner henne 😉 Solid og tøff!

Etter halvspilt omgang så tar Amasone litt over. De er nærmere, og de får to skåringer mot våre null. Spillet er jevnere, og hadde skoene våre vært innstilt på skudd, så kunne vi fort flytta på en gul kule eller to på den berømte kuleramma.

Nå i pausen så merker vi at vi er få. Til tross for at tallet spilleberettigede er 13, så er det i realiteten færre. Noen sliter med skade, overbelastning eller sykdom, og vi blir færre. Når 2.omgang sparkes i gang er vi 11 på banen, men ingen på benken.

Tette dueller på midten!

Tette dueller på midten!

Hadde det vært lov, og hadde jeg enda holdt nivå så hadde jeg gjerne knytt skoene. Men verken kjønn, alder, kondis eller ferdigheter er på plass for at jeg kunne «bidratt» med noe rabalder på kunstgresset.

Pauseprat går ut på å tørre å holde ball via pasninger i laget. Ikke å panikk som pinnsvinene i «dyra fra hjorteparken» så pent sa det før de skulle krysse motorveien.

 

Nok barndomsminner. 2.omgang skal vise seg å bli minnerik nok. Vi mistet Siri med hodeskade i slutten av 1.omgangen. Inn med Adriana i mål. Gradvis utover omgang må Nora og Silje begge kaste inn håndkle. De er heroiske, men sykdom og skade setter stopper for de.

Uten å ha krefter å sette inn, så er vi 9 mot 11. Jeg blir veldig positivt overrasket over hvor hardt vi jobber selv om kampen i seg selv er tapt. Vi får noen flere mål i mot, men vi tenker hele tiden på det som skal skjer. Forhindre pasninger, skudd og i siste instans mål.

Det klarer vi med bravur! Vi henter krefter fra nederste kjeller, og vi er stundom i angrep. Både via corner og frispark, men også på overganger. Det er på det sistnevnte vi skårer på. Julia er råsterk og rask, bruker nevnte ferdigheter for å komme alene med keeper, og når hun er alene, ja da:   Da er det mål! Sterk prestasjon!

Målskårer Julia viser muskler ;)

Målskårer Julia viser muskler 😉

Det ender til slutt 6-1, men vi er kun 9 på banen. At vi verken mister humøret eller innsats sier noe om hvor gode verdier jentene har.

Vil rett og slett si at alle spilte etter beste evne og samlet som et lag!