Jr Elite: Vi spiller mot de beste

Bærum Jr Elite- LSK Jr Elite 1-3 (0-1)

Det har vært en lang ferd til tellende kamper, men nå var vi endelig der. En 7-kampers serie i ypperste selskap etter vårt opprykk i 2019! Så nå venter Lillestrøm, Vålerenga, Sarpsborg 08, Fredrikstad, Ham-Kam, Nordstrand og Stabæk. Dette er en verdifull arena fordi nivået er høyt!

Første motstander ut er de gule kanariene fra motsatt side av Stor-Oslo. Som er en av flere motstandere med lag også i nasjonal serie.

Klare for Interkrets A 2021!

Vi er offensive fra start!

Til tross for meritterte klubber (LSK vant vel cupen en gang på 60-tallet s:/), så viser vi ikke noe frykt for dagens motstander. Vi er friske fra avspark og rekker både å treffe stolpe og få en annullering for offside i løpet av de første 10 minuttene.

Så derfra kommer «Kanari» seg inn i kampen og viser de ikke trenger mye for å få uttelling. Fra tribunehold ser vi de er et godt lag med en bra plan. Bl.a så skaper deres veldig offensive backer trøbbel for oss defensivt. Vi klarer ikke helt å demme opp. Så da sprekker demningen og LSK scorer. Etter «baklengsen» så står vi godt imot resten av 1.omgang.

Så hvis kiosken hadde vært åpen var det dit folk ville gått på stillingen 0-1 halvspilt. I en omgang vi startet best, men LSK tok over og var best i sett under ett.

Hvor de faktisk gikk for å få tak i proviant, det vites ikke. I retning 7`ern gikk tilskuerne ikke, selv om Old Boys hadde trengt tilskudd av det meste når de varmet opp klare for sin første kamp for sesongen.

Bilde fra tidligere kamp (skribenten gjorde som de som skrev Gamle Testamentet- altså var ikke fysisk selv tilstede og dikter opp noe i etterkant).

Forskjellen ligger i detaljene

Vår Gule viser de henger med på nivået, men når LSK skårer to kjappe på sine to muligheter i starten av 2.omgang, så kommer det klart frem at på Interkrets A må man ta vare på det som man skaper og får. Sagt på annet vis: effektivitet er en god egenskap!

På det viset er veien til poeng lengre unna enn selve prestasjonen bak. For med 0-3 i sekken med halvtimen igjen så er det langt til «the promised land». Vi er som sagt nære i det meste, men i hver box så er LSK bedre- og der ble kampen avgjort i dag.

Gutta skal ha stor ros for lagmoral og arbeidsinnsats kampen igjennom. Vi gir ikke opp selv om bakken er som 17.etappe i Le Tour De France. Vi klatrer på vi selv om vi ikke har den prikkete ledertrøya som beste klatrer.

Det betyr en redusering med Klevbert i det «noen-og-åttiende». Selv om det ikke fører til poeng i dag, så vil denne gode lagmoralen kunne gi utbetalingen av poeng senere! Så igjen- all ros for voksen innstilling!

Haugli kom rett fra en busstur med A-laget som var lengre enn han selv

SUMMA SUMMARUM

Skribenten liker at vi går offensivt ut og viser null frykt! Enda mer blir undertegnede glad for at vi legger ned 100 % kampen igjenom selv om resultattavla er tøff. Det som utgjør forskjellen er detaljene i hver box (def og off). På de fleste målbare enheter så er LSK bedre enn oss i dag (antall skudd, annulleringer og ikke minst i skåringer).

  • Vi lærer av å spille mot så sterk motstand, så satser vi på målene kommer (og hindres) i kampene fremover!

PS! At man lærer så lenge man lever er Old Boys-«gutta» bevis på. De leverte en kruttsterk 2.omgang og vant 10-3 i lokaloppgjøret mot Høvik!

Kampfakta:

Bærum Jr Elite- Lillestrøm Jr Elite 1-3 (0-1)

Mål: 0-1 etter 15 min (ukjent målskårer for alle, inkl dommerne)

0-2 etter 51 min (Nikolai Solberg)

0-3 etter 53 min (Dylan Murugesapillai)

1-3 etter 82 min (Simon Klevberg)

Gule kort: Sondre Brudal og Simon Klevberg

Tilskuere: 70 stk, 2 bikkjer og en flokk fugler som trekker sydover nå som høsten er i anmarsj