Jr Elite: Væren og intet!

Bærum Jr Elite- KFUM Jr Elite 1-1 (1-0)

Ja denne kampen var det ikke lett å forstå seg på (derav tittelen med hentydning til Sarte sitt filosofiske hovedverk på godt over 700 sider).

Her kommer i alle fall et stakket forsøk på å gjengi hva som skjedde, med noen spedde konklusjoner underveis.

Klart for årets første hjemmekamp (2 minutter før tiden)

Starten av kampen er nok vår beste periode sett nå etter kampen. Vi er aggressive i presset og vinner ballen høyt oppe i banen gang på gang. Som igjen naturlig nok medfører at vi skaper sjanser. Som igjen fører til at vi skårer!

Gutta presset høyt tidlig i kampen

Det var vel på vår tredje brukbare sjanse at Frederic C S setter den i mål etter et raid på kanten og med go`foten limer den i motsatt vinkel! Fullt fortjent og klokka viser kun 15 minutter. Når kiosken attpåtil er åpen, så aner vi en festaften på Sandvika Stadion

1-0 og både spill og litt sol varmer!

KFUM kjemper seg inn igjen

Som det fremgår av overskriften så avtar vårt press og KFUM får kjenne mer på ball. De er fysiske og kjemper seg heroisk inn i kampen igjen. Så vårt tidlige overtak avtar/jevner seg ut. Dog er det vi som skaper de største sjansene den første halvtimen. Det som mangler er klinisk presisjon i offensiv 16-meter.

Når vi rundt 20 tilskuerne begynner å kjenne sure vindkast, så er det heldigvis nær pause. Noen tur turen i kiosken, mens andre foretrekker å se om alle kroppsdeler har unngått frostskader ved å ta turen til klubbhuset.

Jevn 2.omgang

Bortelaget får en drømmestart på 2.omgang. Det er litt frem og tilbake, men til slutt så får de skutt i stolpen før ballen treffer Felix i beinet på vei ut. Da går ballen tilbake som det skulle vært flipperspill, og de unge kristne utligner til 1-1.

Skribenten er litt usikker på om det kun er skåringa, eller om bortelaget fant fornya (barne)-tro i 1.Korinterbrev 16:13 . Hva enn som er årsaken så jevner spillet seg ut etter utligningen. Begge lag skaper, begge forsøker, men det er i grunn vi som har de største sjansene.

Med fem minutter igjen så er det tydelig vi går for full pott, og det liker vi på tribunen! Vi skaper omgangens største sjanser, men det er i avslutningsøyeblikket vi svikter. Enten er valget feil (vi skal drible for mye), og når vi går for skudd så er det som å se pensjonist-golf i Syden. Ballen går i alle andre retninger enn dit man ønsker.

Så da er det kanskje ikke noe å si på at det ender 1-1? Vi står med fine 10 poeng og en 2.plass etter 4 spilte kamper.

Neste utfordring er hjemme mot Skeid onsdag 17 april kl 1400. Vi står klare med speaker, kiosk og kanskje ett svar eller to på de mange spørsmål fra Jean-Paul Sarte.

Gutta gikk for seier og er skuffa over poengdeling rett etter kampen