Jr Elite: Påskeferie med tre poeng i egget…

Bærum Jr Elite- Skeid Jr Elite 5-2 (1-1)

 

Bærumsgutta kom fra årets første trepoenger på fredag. Ønsket om å også ta årets første poeng på eget gress var stort, selv om det ikke så sånn ut de første 10 minuttene. Skeid åpner klart best, og skaper to store muligheter i åpningsminuttene, men Daniel står som en påskehare i buret og avverger med to gode redninger. Skeid får også et par cornere, og på en av disse får vi en overgang hvor Belli snapper et tilbakespill og er iskald alene med keeper. 1-0 mot spillets gang.

Bærum-Skeid
Målet roer kampen, og det meste av spillet foregår på midtbanen uten at noen av lagene skaper allverden. Litt ut av ingenting dukker en Skeidspiller opp mellom våre midtstoppere og header et innlegg inn til utligning etter drøye halvtimen. Stillingen står seg til pause.
Etter pause og en liten justering, som skulle vise seg å være det Kjetil Rekdal ville karakterisert som «coaching i verdensklasse», er det Bærum som kommer som skutt ut av startblokkene. 8 minutter ut i omgangen finner Jon Belli som gjør sitt andre mål for dagen, og sitt fjerde på to kamper. Kun minutter senere er «lille Jon» igjen på farten. Denne gangen finner han spissmakker Theo som gjør 3-1. Og det skulle ikke stoppe der. Den serbiske målmaskinen vil også være tomålsscorer og setter inn 4-1 etter pasning fra Håkon. Etter 67 minutter vil Håkon være med på påskefesten selv. Til og med på Hamar lærer de at det er ledig i krysset, og når han bøyer ballen opp utenfor keepers rekkevidde virker kampen avgjort.

Gul jubel etter hvert som kampen nærmet seg 90 minutter.

Gul jubel etter hvert som kampen nærmet seg 90 minutter.

Skeid kommer til noen flere sjanser, men Daniel stopper det som kommer hans vei. Et slitent Bærumslag faller litt fra hverandre mot slutten, men en redusering fra Skeid etter 82 minutter er ikke nok til at det blir virkelig spennende, og Bærum kan ta påskeferie med seks poeng på tre kamper.

De tørre fakta:

Tilskuere:  Ca 60 stk ble observert snakkende om skismøring og knaskende på kvikk lunsj

Kampfakta:
10 min, 1-0 Belli
33 min, 1-1
54 min, 2-1 Belli
58 min, 3-1 Pencic
64 min, 4-1 Pencic
67 min, 5-1 Øverby
82 min, 5-2

 

Bærums lag:
Daniel Mitchell Moe – Luke Whittington, Sivert Haugli, Espen Lindøe, Simen Lyngbø – Mathias Moldskred Belli, Håkon Øverby, William Skandsen (k), Sikander Chaudry (Didrik Bjørnstad Fredriksen 62 min.) – Theo Refsum Pencic (Jens Haugnæss 81 min.), Jon Rønning.
Ubenyttede reserver: Haakon T. Gullbekk, Frikk Wullf, Oscar Haram, Christian Hanche Olsen, Emil A. Jacobsen

 

GOD PÅSKE fra oss på Junior Elite!