Jr Elite: På alle måter en sur kveld på Kadda

Bærum Jr Elite-Fredrikstad Jr Elite  1-4 (1-1)

Vår fjerde kamp for året, den tredje hjemme. På andre halvdel sto velkjente og hvitrøde FFK. Et lag som i fjor holdt plassen med et sterk avslutning av sesongen, og som har beholdt og (fikk vi merke i dag) videreutviklet denne spillergruppa!

Kampen har knapt kommet i gang, og kaffen er fortsatt glovarm, når vi tar ledelsen 1-0 med Jon Rønning. FFK har avsparket og ballen kommer på vår halvdel, der vi bryter spillet. En ball med snø på kommer til en upresset FFK-keeper, men han slår en elendig pasning og Jon har ballen fra ca 30 meter og lobber av keeper. 1minutt spilt, og 1-0 til Gule!

Det skulle i grunn bli slutten på moroa. FFK klarer å nullstille seg, og får gradvis mer til av sitt spill. Den første omgang er i og for seg jevnspilt. Det skapes noen halvsjanser, men spillet er mest preget av balltap, feilpasninger og bomskudd. FFK utligner etter et selvmål av oss etter ca kvarteret.

Det står seg til pause, og gutta jogger lett hutrende inn i respektive garderober.

Når 2.omgang starter, så håper vi på en ny og bedre omgang slik vi hadde mot Skeid. Da var det også uavgjort og jevnspilt til pause, men da plukket vi opp hansken og bet så godt i fra oss at Mike Tyson ville vært fornøyd (vi vant 5-2 i den kampen).

I dag ble vi mer Evander Holyfield (Tyson sin motstander i den berømte bite-kampen). Det kom tidlig frem at vi ikke helt hang med på notene i 2.omgang. Riktignok hadde vi noen gode muligheter på å ta ledelsen, men det kom litt ut av intet. Klart om vi hadde skårt, så hadde målet preget kampbildet. Men vi gjør rett og slett ikke jobben godt nok i avslutningsfasen.

Som et sveitsisk ur, så kontrollerer FFK mer og mer av kampen. Metodisk, rytmisk og kontrollert. Vi Gule kan bare trygt innrømme at det er fortjent når de går opp til 2-1 etter ca 60 spilte. Det som da også preger resten av kampen er at de også skårer og punkterer kampen med 3-1 knappe minuttet etterpå.

Som det heter i tennis «game, set and match» til Fredrikstad FK!

Det ender 1-4 og vi kan ikke være fornøyd med det vi presterer i dag, spesielt er 2.omgang svak. Nå vil fokus være på hva vi kan erfarte, lærte og hva av det vi kan bruke for å utvikle oss videre herfra!