Jr Elite; Nysigneringer viste seg frem i sterk seier

Bærum jr Elite- Holmen A lag 6-1 (3-0)

Et fantastisk vintervær ønsket oss velkommen til dyst mot det nyopprykkede A-laget til Holmen. De har som oss gjennomgått en del forandringer, og vi visste vel ikke helt hvor de sto ferdighetsmessig.

Vi tar tidlig grep om kampen, og alt etter 5 min så setter vi vår første gåll. Skåringen kommer fra corner, og Lindqvist er mannen som er  luftens baron med en kontant heading rett i kassa.

Vi fortsetter å skape sjanser, samtidig som vi har kontroll på Holmen når de låner ballen. Vi er trygge i bakre firer, og ballen går med få trekk fremover.

Derimot er ikke Holmen like stødig og de lager straffe når Mads Hasle blir felt innenfor 16meteren. Den setter Ola Moe kontrollert i mål, og vi skaffer oss forsikringsgållen 2-0.

Lamin er en nysignering fra Lørenskog, og han skaper muligheter på egen hånd utover omgang. Og det er godt å se han sette sin første gåll for oss. Vi gule på tribunene håper og tror på mange flere nettsus fra denne kraftkaren. Det står 3-0 når dommer Reza Hauge blåser for pause

 

Starten på 2.omgang er ikke like god, kanskje litt som forventet når 1omgang var såpass bra. Vi er mer avventende, og har mer balltap. Det betyr kort sagt at vi inviterer Holmen inn i kampen, og de får et straffespark etter drøye kvarteret. Den settes bak Sofus i mål, og kampen får pustet litt liv i seg.

Det er da det er gledelig å se at vi rett fra avsparket av, nullstiller og tar over kampen totalt. Intiativene er på plass, løpene kommer og ballen holdes til få touch per spiller.

Kampen blir punktert når nevnte Ola Moe likegodt setter inn et frispark rett i mål. Det betyr 4-1 til oss, og kampuret viser 25 minutter igjen å spille.

Vi rekker å sette to mål til, og Mads Hasle er foten bak 5-1, mens nok en nysignering står bak 6-1 etter et innlegg som går over alle, bortsett fra Henrik Almhjell som er like alene på bakerste stolpe, som det Roar Amundsen var på sydpolen for drøye 100 år siden.

I strålende sluddvær og forfriskende vind så ser vi Gule på denne kampen, og tenker at dette var nok et skritt i riktig retning for Luke og juniorgutta! Mye var bra, og sjefen selv nevner «few touches, good movement without the ball and good circulation» som de momentene han var mest fornøyd med rett etter kampslutt.

Vi takker Holmen for kampen, og ønsker de lykke til i 2div!

Neste kamp er hjemme mot Lommedalen tirsdag 18 februar kl 18.