JR ELITE; Nok en seier i en jevn kamp

Bærum jr elite-Lommedalen A-lag 2-1 (1-1)

 

Hittil i år har vi spilt på det jevne, og for de som er late og ikke orker å lese hele referatet så kan jeg si at de fleste som så kampen er enige om det også var tilfelle her.

Samlet før avspark

Samlet før avspark

Vi starter riktignok som bobsleighlaget til Jamaica, og er raskt ute fra startblokka. Så før jeg har rukket og spist min første sjokoladebolle, så leder vi 1-0. Skåringen var en enkeltmannsprestasjon av nykommer Lamin. Et fint raid oppe på hjørnet ved 16,meteren, og han lukter at Myhre i Lommedalens mål er litt langt ute. «Vips» i en bue, og 1-0 til våre lovende unge!.

Jeg er langt fra noen Snåsamann, men jeg lover herved at jeg skal svømme rundt Kalvøya om ikke Lamin setter minst 10 mål i sesongen! (PS! Jeg kan ikke svømme)

IMG_9819

Men sånn som Jamaica, så er starten vår det beste med hele omgangen. Våre bobvenner fra Reagge-øye klarte ikke finalekravet (ble nr 30 av 30), og hadde vi hatt et finalekrav, så hadde vi også bommet på det. Det finnes positive elementer, men omgangen bærer preg av at Lommedalen har ball, og vi løper i mellom. Og når vi får låne ball, så er det sjelden vi har den i mer enn 3 trekk.

Det har kun gått 4 minutter, før Carl Bytingsvik utligner til 1-1 for våre venner fra «Dar`n». Vi nøler i forsvar, og dermed er det lett å banke ballen i mål fra kort avstand.

Videre utover i 1.omgang er det positive at vi har rimelig god kontroll i bakre firer. For selv om vi skaper fint lite offensivt, så slipper vi samtidig Lommedalen lite til. Så hvis man var nøytral og så kampen, så håper jeg man hadde med seg en god bok og kaffe på termos!

Jeg vil våge påstanden at det skjedde mer de siste 5 minuttene av omgangen, enn i de første 40. Når klokka så vidt har bikket 41 minutter, så tryller trollmannen Tønnesen på egen hånd. Tar av i alt 3 mann, og lader skuddet. Vi lukter goal, men sistemann i forsvaret på Lommedalen kaster seg ned på hockeyvis, og blokkerer skuddet. Så skuffet småspiser jeg på en ny sjokoladebolle.

Rett før pause så opplever «spielfuhrer» Nansen å bli sparket etter, og dommeren er usedvanlig godt plassert. Et direkte rødt kort, og kampen går inn i en amper fase..

IMG_9761

 

2.omgang starter som forrige omgang, det er ampert, mens underholdningsfaktoren er som om man befinner seg i en forelesning om sorte hull og kvantefysikk,

Vi har mer ball, men det er forventet for vi spiller med en mann mer. Riktignok skaper vi noen halvsjanser, men det hele bærer preg av å være gjennomsnittlig.

Unntaket er når Larsen er like alene på kanten som jeg var på fest i ungdomsåra, og legger fint inn til Fred Troupe. Vår amerikanske spiss fornekter seg ikke, og header kontrollert over keeper og i mål. Dermed fester vi et visst grep om kampen.

Resten av 2.omgang så bytter vi og Lommedalen på å ha ballen. Og det er først når Bezar får rødt kort for usportslig opptreden at Lommedalen trykker på. Dessverre for de, så står det bare noen minutter igjen på klokka. Det betyr at vi klarer å ri 2-1 i land, og det er vel en styrke å vinne kamper på middelmådige prestasjoner!

Takk til Lommedalen og dommere for kveldens kamp på vindkraftige Sandvika Stadion

Våre to målskårere Fred Troupe og Lamin Robinho Jaiteh

Våre to målskårere
Fred Troupe og Lamin Robinho Jaiteh