Jr Elite: God kamp gir oss nytt håp!

Bærum Jr Elite- Lillestrøm Jr Elite  2-2 (0-1)

Forutsetningen var såre enkel:  Poeng gir oss håp, tap så ble det nedrykk. Enkelt å forstå, men klart verre å få ut i praksis.

Samme kan man i stor grad si gjaldt «kanarifuglene» fra LSK og.

Så fra første spark på ballen så merker man at det at det er noe ekstra i høstlufta. Mer enn bare sur vind. Allikevel så er det ikke nerver å spore, mer at begge lag er på hugget. Det er to lag som virkelig vil!

Lillestrøm tar ledelsen ca halvspilt i 1.omgang etter at vi først ikke klarerer ordentlig, for så å gi retur på et skudd. Deretter blir en LSK-spiller felt, og straffe. Som settes i mål.

Spillet er jevnt, og sånn sett ok at resultatet står seg til pause.

Fra første spark i 2.omgang så er vi med. Vi har fortsatt trua, og det viser seg. Vi får betalt tidlig når Odin utligner etter kun 5 spilte minutter. Didrik er arkitekten bak det med en glimrende ball opp langs og over midten. Odin kommer i bakrom og gjør ingen feil alene med keeper. Håp og utligning i skjønn forening.

40 minutter igjen. Så alt kan skjer, og mye skjer.

Begge veier. Spillet bølger frem og tilbake. Typisk nok på beste/verste LSK-vis så er det på en dødball de skårer. Et innlegg går høyt, en spiller er bortpå Haakon og ballen er i armene før den havner i mål. Jubel hos bortelaget, mens vi får en kalddusj

Da er det gledelig å se vi ikke gir opp. Med alt på spill, så gir vi alt!

Mens LSK skårer i lufta, så skårer vi langs bakken. Etter at angrepet starter hos Sivert og så er innom tre andre. Før ballen havner hos «Hanche» som sklir den inn! 2-2 og årets største jubelbrus kan høres på Stadion!

Matchvinner og Kinafarer «Hanche»

Begge lag kunne skårt mer, dog på ulikt vis. Men det ender med 2-2. I og med at Vålerenga slo Fredrikstad, så betyr det at vi holder oss i øverste selskap om vi slår FFK hjemme i neste og siste runde.

Den spilles torsdag 12 oktober kl 2015 hjemme på Stadion, som vi for anledning ønsker skal være et fort!