Jr Elite: Brutal fotballhverdag!

Bærum Jr Elite- Nordstrand Jr Elite 2-3 (1-0)

Mye er usikkert i disse tider, så også hvordan denne serien egentlig skal spilles. Blir det syv kamper, eller ti? Kan man få møte lag utenfor egen krets?

I alle fall så visste vi at i dag gikk startskuddet for Interkrets på øverste hylle. Motstander var Nordstrand, et lag vi historisk sett har slitt mot.

Våre elleve som starter mot Nordstrand

Nervøs innledning

Det er tydelig to lag som vet at med få kamper, er feilskjær veldig kostbart. Når man nå endelig spiller om poeng, så knyter nok nervene seg til. Innledningsvis er det i alle fall ikke all verden av antall pasninger og spilletrekk som blir vist frem foran en godt (men lovlig) besatt tribune!

Vi skaper nok flest halvsjanser på kanten til Tobias og Frederic, men enten mangler det siste løpet på timingen eller så klarer gjestene i blå-hvitt å klarere til corner.

At vi tar ledelsen er nok lite å si på. Vi finner mer ro og blir bedre jo mer kampen spilles. Så den befriende 1-0 skåringen kommer etter at Adrian kom seg forbi på sin side og fikk lagt inn. Der er Thomas som får ødelagt sveisen når han stusser ballen litt ut i feltet og Frederic finner hjørnet med et bra skudd.

Det står til det er på tide med en pust i bakken, evt «garderobe» om man har den luksusen.

Vi førte spillet i store deler av kampen

Høyt oppe-langt nede

Vi er friske innledningsvis av de siste 45 minuttene. Spillet begynner å ta form, når 2-0 kommer etter ca 60 minutter, ja da kjennes det varmt og godt til tross for avstand mellom folk!

Skåringen er verdt å nevne og, for den varmet der og dag. Det er Max som flikker til Thomas som plasserer skuddet i hjørnet fra like utenfor 16-meteren.

Hadde kiosken vært åpen, så hadde flere enn meg feiret med en vaffel nå!

Dessverre skaffer gjestene fra beste østkant seg håp gjennom å redusere noen minutter senere. Det er da plenty med tid igjen. En kjapp kikk på klokka viser halvspilt 2.omgang.

Vi Gule har ingen lyst på drama, og vi får nesten innfridd ønsket om «no drama» basert på antall sjanser. Dessverre sløser vi de bort med egoistiske valg eller svake avslutninger.

Alt i alt så hadde vi hadde bra kontroll i 44 minutter av andre omgang og få vil protestere når jeg skriver vi burde hatt et par mål til. Bl.a. har vi en megasjanse hvor vi var 3 mot 1 uten å få mål.

Vi tar en «Ham-Kam»

Så kommer det som smerter å skrive, men må nevnes. For mot slutten ble det litt kaotisk og vi fikk mange dødballer i mot. Da skjer det som slettes ikke måtte skje, nemlig at vi roter det til! På «ente» corner så klarer vi aldri å klarere og det ender med at Nordstrand får indirekte frispark på femmeteren. Den skårer de på. 2-2 i det 89 minutt.

Om det gjør vondt og minnes den, så blir det enda verre tre minutter på overtid. Da gjør vi en kostbar personlig feil, som betyr at gjestene er alene med Joakim i målet vårt. Da gjør ikke spissen noe feil og tre poeng har blitt til null, niks og nada på kun minutter. I tillegg skjer det på overtid.

Hadde vi tatt toget til Hamar, så er det trøst å få, men vi må lære av våre feil og vokse videre samla som ett lag! Slik kan vi ta nok poeng i denne serien.

For det meste som skjer og skapes her ute i kveld, det var det vi Gule som sto for! En god fotballkamp i 89 minutter!