Jr Bredde 3: Trening er overvurdert!

Bærum Jr 3- Fyllingsdalen Jr X 6-0 (3-0)

Det har vært sommerfri, det har vært sjø og magi. Det var vært minner som aldri vil dø, og trening kun virket som noe som ville farga himmelen rød.

-Fritt Etter Postgirobyggets udødelige klassiker «Idyll»-

Sommeren var på hell, dette var første kamp. Vi lå på rygg, og følte oss utrygg….på form, motstander og nivå. Det endte med at vi så på stjernene fra Bærum Eikeli!

For hvilken morsom opplevelse det ble i dag. Gul mot lilla, noe man kun ellers ser bakerst i Pride-paraden. I dag var vi i front fra start til slutt!

Vi skårer jevnt og trutt i denne kampen, og selv om hyggelige motstandere fra Stor-Bergen kunne skårt en, kanskje to. Så var det ingen tvil om at det var oss som skulle ta med seg tre poeng hjem.

Første målet kommer fra disp-spiller Andreas Johns, en helt ok skåring.

Derimot så må jeg bruke kursiv og fet skrift når vi beskriver mål nr 2. Den kan sees her, prikk lik:

Es para llorar, pardonnenme. Andreas Johns…en una corrida memorable. en la jugada de todos las tiempos…barrielte cosmico. ? de que planeta viniste?

På norsk: Han dribler fire, kanskje fem, mann. Runder keeper og legger den rolig i kassa!

Så med det var lista lagt, og vi senker den ikke nevneverdig under resten av kampen. Vi rekker en til før pause, så evt nerver har sluppet taket når vi spiser uskjært melon i pausen!

Nye spillere…samme spillet!

Mange som vil bytte, så en haug nye får sin NC-debut. De kommer solid fra det. Det kjempes, løpes og takles så det lukter som om Greven har brent noen Stavkjerker!

Med det kommer belønning i form av flere mål. Matre skårer- selvsagt- men også lagets ildsjel William Fragaat skårer to! Seg hør og bør. Da er vi oppe i 5-0, før Håkon Ringen – Ringo- også får navnet sitt kommentert av nettavisens journalister.

Det betyr settsifre a la Roger Federer sin «prime». 6-0! En god start på Norway Cup, i dag kl 2025 venter skotske Valspear. De vant 5-0 mot Hødd, så det blir en ekte Battle of Scotland. Så får jeg se Braveheart for «ente» gang:

https://youtu.be/lEOOZDbMrgE