JR Bredde: To av to mot 2.divisjonsmotstand

Bærum Jr 3-Vestre Aker Jr1    4-1

Bærum Jr 3- Bøler Jr 1           2-1

Dette referatet handler mest om dagens kamp, den andre for året. Dog så nevner vi i all beskjedenhet at vi slo Vestre Aker 4-1 forleden.

Fellesnevneren er at både de og dagens motstander skal spille 2.div, mot oss som er i 3 div. Jeg regner med at vi har horder av lesere utenfor laget, og da spør du deg kanskje «hvorfor skal dere spille 3.div når dere slår 2.div lag?». Svaret inneholder et ord. Det handler om at kamper i 2.div er når gutta «spiser fredagstaco», mot søndag i 3.div når de kommer mer duggfriske fra «middagshvile».

Time to be Kind!

                                       Så er sesongen i gang også for skribenten

 

Nok om det, over til kampen som ble overvært av 7 frosne sjeler. Selv søkte vi ly i sneværet i boksen mellom benkene. Der fantes det Oreokjeks og saft!

Bøler starter klart best første femten. De er gode med ball, men de får kjenne på at vi er gode i forsvar! Pottetett som en unge med kraftig influensa. Ja, nesten så det er lungebetennelse.

Gradvis tar vi over. Rent tilfeldig så ser jeg på en dokumentar om den amerikanske borgerkrigen (Ken Burns, kan anbefale). Som der, så her. Vi er som nordstatene og tar over jo lengre «krigen» varer.

Tidvis så spiller vi vakker fotball. Det er variert og på midten så er «Trøndern» stor. Pasningene strås rundt, og vi kommer til en rekke muligheter. Eneste som mangler er selve avslutningen.

Når vi går opp til 1-0 så er det ikke mangel på avslutning det skal stå på. For det er Kasper på straffespark etter at «nysigneringen» Marius visstnok blir felt. God straffe og gul orden er opprettet!

Det står seg til pause, selv om det eneste jeg er misfornøyd med er nettopp mangel på effektivitet. Vi burde ha drept kampen på de sjansene vi har.

Kadda en vakker vinterdag

 

Vi går for en kort pause, og det byttes spillere. Friske krefter inn, kalde kropper opp i bua der påfyll av karbo venter!

                             Grep tas i 2.omgang og nye spillere viser seg frem!

 

Starten av 2.omgang er lik den i første. Bøler med overtak. Forskjellen er at nå skårer de på et glimrende angrep. «en-en-en og BANG» bak Philip i målet. 1-1 og 40 kalde minutter igjen.

Nå skjer det lite, og det begynner å bli tomt for kjeks i bua. Så jeg bytter om litt for å se om vi kan feste noe mer grep om kampen. Marius Aalvik kommer inn på midten (etter at jeg frem til da har trodd han var den fødte kant og brukt han som det).

Han fortsetter Mats sin strøing av lissepasninger og minner mest om Tom Brady i Superbowl. Alt kommer frem. Nettopp på en slik pasning finner han Tobias som viser han er målfarlig også mot eldre gutter. I fjor puttet han ofte på G17, nå har han åpna målkontoen på junior!  Godt å se for en kjernekar som han!

Tobias- med blikk mot målet!

Spillet bølger frem og tilbake, men vi har stort sett god defensiv kontroll. Dessuten står 02-Philip solid bak der. Og da skal man huske på at han har lagt opp som keeper for godt over et år siden!  Moro og en stor bøtte med Fish & Chips sendes til gutten med aner i Newcastle!

Vi klarer å ri seieren i land. Ikke at det betyr all verden, men vi har nå gått 16 måneder uten tap. Ofte mot lag på nivå over oss.

Spillet bak viser at vi har mye bra på gang i årets sesong og! Nå gjelder det bare å få inn 2-3 kvalitetssigneringer før avspark i april!