Jr Bredde: Solid så lenge vi måtte!

Bærum Jr Bredde- Asker Jr Bredde   6-1  (5-1)

Endelig!  Kamper med mening, og hva betyr mer enn å møte våre venner fra nabobygda Asker? Vi har som de mest trofaste leserne alt vet, hatt en god oppkjøring. Stadig nye fjes, flere og flere på trening og fått banket igjennom årets tur (Kina, og evt Nord-Korea om noen er dumme nok til å svømme over elven fra grensebyen Dandong).

Jeg følte vi hadde en god prat på klubbhuset. I den grad breddefotball har detaljer, så fikk vi de frem og ble enige om det. Om det er (foreløpig ikke offentligjort) rikspressen sitt nærvær eller ei, kan de lærde strides om i nær fremtid. Vi hadde i alle fall besøk fra nasjonal media! (mer om det om noen uker).

Klare for seriestart! Med utmarsj i strålende vær

Sola steiker ute, gutta løper og min nyervervede kappe flagrer i vinden! Med Springsteen på høytaleranlegget, så ja, det er både vår og breddefotball i lufta!

Så da er vi i gang!

Vi kommer veldig godt i gang også! Det er ikke bare sola som stråler. Vi er på hugget, som fluer på kumøkk. På ballfører, offensivt i press. Det betyr vi vinner ballen høyt oppe på banen, og vi skaper farligheter fra det første minutt.

Så det går ikke lang tid får vi skårer både en og to. Agendaen er satt!  Bærum Bredde går for gull i år igjen!

Slik fortsetter det de første 30 minuttene. Det regner muligheter. Eller for å beskrive bildet under: Vi gruset Asker.

Masse grus!

 

                                                           Emil- rask som en Tesla

Emil med et av sine fire mål for dagen. Rasket med seg 800 kr i ulike bestemannspremier + heder og ære!

 

Her viser Emil hvilken pangsignering han er og! Flere av angrepene er godt bygd opp, for all del. Samtidig er han spiss med killerinstinkt!  Omtrent som Mons Ivar Mjelde i sine glansdager for Brann!

Det står 5-0 når vi skrur oss selv av. Da kommer det mentale feil, og nettopp en slik en gjør at vi serverer Asker sitt ene mål i kampen. Vi slår en pasning blindt inn i midten på egen halvdel. Asker sin spiller gjør en god prestasjon når han ser keeper står langt ute, og lobber den over og i mål. 5-1, og det står seg til pause.

Det byttes 3-4 spillere i pausen. Pausepraten går mest i ros, og ironisk nok skal det vise seg «vi må holde fokus»

Om vi var gode i 1.omgang, så var vi altfor svake i 2.omgang. Fra stålfokus i 1.omgang til å være som en 8-åring med ADHD, men uten medisiner i 2.omgang. Spillet på banen er mer tilfeldig enn om jeg skal kaste non-stops på taktikktavla å gjøre ting derfra!  Som alltid er det tilgivelse å få herfra, men skjerpings gutta!  Vi vil fremstå bedre enn dette.

President Moreno?

Så det er ikke stort å skrive om fra 2.omgang. Jeg kunne like gjerne skrevet om presidentvalget som avholdes i dag (søndag 2.april) i Ecuador. Det er forholdsvis åpent, og i alle fall mer spennende enn 2.omgang og kampen slik resultatet var etter halvspilt match. Vel, egentlig er valget ikke så spennende heller. Selv om resultatet ikke foreligger, så ser det ut til at sittende parti vil beholde makta!  President Correa kan som kjent ikke gjenvelges, fordi han har sittet med makta i 2 perioder, men hans parti og ny kandidat vil nok vinne gjenvalg. Så «hei hei» til president Lenin Moreno!   At de i nasjonalforsamlingen tapte over 20 seter og er svekket, er nyheter for spesielt interesserte!

Kampen oppsummert:

Vi er gode så lenge vi trenger det. Så det er positivt, da spiller vi vakker fotball i tillegg til å skåre nødvendig antall mål slik at kampen blir tidlig avgjort. Det som skjer de siste 60 minuttene velger dagens skribent å overse mer. Derfor fikk dere en liten oppdatering på valget i Ecuador. Om noe skal sies, så er det at vi er solide nok til å kunne skåre mer, samtidig som vi har brukbar kontroll defensivt!

Kampens tre stjerner går til de som vippset meg penger. Neida, etter innsats, ferdigheter og tæl:

 

***  Emil. Skårer fire og viser Lord Bendtner fingerer slik sett. Er alltid på, og det siste målet kommer av herlig stå-på-vilje selv om kampen er avgjort. Slik liker redaksjonen

**   Vegard. En konkurrent som årets signering. Kondis, pasningsfot og fotballforståelse som overgår nivået han spiller på. At gutten er bosatt på bygda og kanskje er kvotert inn etter ønske fra Senterpartiet er bare onde ryker 😉

*   Kasper Klo.  Farlig på sin kant. Offensivt og defensivt tilstede. Er herlig å ha en «pitbull» som viser seg frem.