Jr Bredde! SERIEMESTERE!

Bærum Jr Bredde- Jardar Jr  8-1 (8-0)

Så var vi endelig der. Siste kamp for året. Vi hadde satt oss selv i førersetet og kunne med poeng mot Jardar vinne serien. Vi lot det aldri være noen tvil om at vi er kretsens beste breddelag.

For etter 10 minutter så var det hele avgjort. I skrivende stund husker jeg ikke om vi ledet 3 eller 4-0 da, men det var stor forskjell på lagene. Slik det har vært i de fleste kampene i år.

Skåringslisten ble lang, i alle fall i 1.omgang, for vi skårer åtte (8!) mål før pause. Så dere får tilgi en ordblind skribent med lettere demens at det gikk i glemmeboka hvem og når. Det jeg kan skrive, er at vi spiller veldig bra og har en rekke flotte angrepskombinasjoner.

God stemning på benken

Så når dommeren blåser for pause på 8-0, da er det ikke mye å si. Vi lar flere teste ut nye posisjoner, og kommer kun med en vag oppfordring om å vinne med 5 til i 2.omgang. Hvorfor 5? Jo, da hadde vi tatt Ullern også på målforskjell.

Den oppfordringen blir ikke fulgt opp. Vi taper faktisk 2.omgang med 1-0! De fleste ser nok mer bort på benken der sprudlevann og kake gjøres istand!

Vegard ned på kne… ikke ulikt hva som skjedde på Ios

For på 8-1 og 90 spilte, så blåser dommeren av kampen og sesongen! Målet er nådd! Seriegull og ubeseiret! Tar vi med 6 stk treningskamper mot høyere motstand (2div og Toppserie), så er det 18 kamper der status er 16-2-0 og pluss 83! Det smaker det fugl, elg, kake og edelt drikke av!

Nå blir det fotballtur i løpet av vinteren! Takk til vår ene sponsor Nippon Yūsen Kabushiki Kaisha for denne gaven!

Årets sesong for oss kan oppsummeres med mange adjektiver. Jeg vil forsøke å si noen velvalgte ord. For vi startet i uvisshet om vi hadde lag. Men som alltid kommer det spillere fra SATS ned til bredde! Så i antall og i kvalitet fikk vi påfyll. Ved sommer gjorde flere comeback, og vi fikk til og med en spiller som har haugevis med U-landskamper på laget. Så vi har holdt oss med hodet og i grunn hele kroppen over vannet!

Vi endte med 10-2-0 i statistikk (s-u-t), og har hatt stabilt bra oppmøte på treninger. Slik blir det poengfangst av!

Hvert år har utfordring om spillere, slik blir det også til neste år. Men fordi vi har det beste sosiale opplegget, et meget godt lag og nå får smake på C-kjendis status via «Alt for laget» på TV3 (mandag 16 okt), så er jeg trygg på fremtiden!

Jubel fra høyeste hold!