Jr Bredde: Nysignert trekløver bidro til storseier!

Bærum Jr Bredde- Stabæk Jr Bredde   9-1  (7-1)

Det var mange spørsmålstegn før dagens kamp. Hva ville Stabæk stille med? Hvordan ville de nye spillere være? Hadde vi nok vaffelrøre i kiosken?

Alle spørsmål skal jeg nå forsøke å svare på. For ja, sola skinte, speakeren med bestemannspremie var på plass og kiosken åpnet (dog uten nok røre). Heldigvis så rørte vi det ikke til på banen! I alle fall ikke de første 15 minuttene.

For Stabæk stilte ikke bare forholdsvis svakt, men med såpass få at vi utsatte kampstart med 10 minutter. Når vi startet med ballen kl 18.10 i praktfullt vær, så ble kampen fort punktert som en badeball på Ios!

Mens vi startet oppvarmingen 25 minutter før (tenkt) kampstart, så hadde Stabæk knapt kommet

Det tar 2 minutter før skåringsballet åpnes, og det første målet er signert Jens Haugnæs! Lekker enkeltmannsprestasjon Lerkendal verdig!  Så denne høstsigneringen viste seg tidlig vært noe gull… kanskje seriegull? Slik fortsetter det, og 2-0 kommer kun to korte minutter senere. Vi leker langs siden, og nå er det Balder «The Chief» Øvstedal. Attpåtil på hodet!  SUPERBOWL kom tidlig i år!

Slik fortsetter det til kampen er avgjort. 3-0 ved Jens, og 4-0 er Oftebro med hodet (via motstander).

Fra nå av og ut kampen så er vi fortsatt bedre, men ikke så gode. Det er mye nesten, mens defensivt så er vi slappe. Da kommer Stabæk på noen forsøk, og de burde/kunne sette inn noen muligheter. En god Anders som bakerste skanse rydder opp, med hjelp av forsvarsfireren.

5-0 kommer et stykke senere. Nå med Kristian Thursfield. Med god bakgrunn fra junior 1 i nær fortid, så ser vi gang på gang at han vil bidra utover høsten.

Nysigneringene innfridde! Thursfield ble 500 kr rikere fordi han ble BB! Bra også av Jens og Jesper

Vi rekker 6 og 7 før pause, der Balder skårer det sjette, mens jeg glemte å notere hvem som var sist på det syvende. Mest sannsynlig fordi jeg oppdaget en uåpna Skittlespose i medisinkofferten!  Så det var digg…

Rett før hvile, frukt og saft så slipper vi til «De Blaa», og det fører til et baklengs. Sånt skjer, og det kan brukes som lærepenge i pausepraten. Der vi nettopp snakker om å holde oss til arbeidsoppgavene.

Vegard leverte nok en solid kamp.

 

Det klarer vi ikke….i alle fall ikke bra nok!

For joa, vi skårer to til i 2.omgang, og burde skårt 4-5-6 til. Avhengig av styrken på brilleglass og hvor lenge du har vært på Ios når du leser dette referatet!

Vi er bedre, men ikke gode nok. Så det blir med 9-1. I en omgang der vi er gode nok, mens vi er på cruisekontroll i 2.omgang.

Litt mer Hawaii i 2.omgang

Det som er gledelig er at alle de nye viser klasse og nivå så lenge de må. Samtidig bidrar Sigurd fra 00, Anders fra 00 og våre gamle helter nok til at dette holder til seier med samme sifre som det Ullern hadde mot Stabæk.

Ullern er vår motstander om 3 uker, og der blir serien avgjort. Så sant ikke den kampen ender uavgjort. Da kommer det ann på målforskjellen. Nå skal småskader heles, vi skal trene og ta en treningskamp.

Samtidig er jeg på jakt etter flere spillere i høst, gjerne med fortid i Stabæk og landskamper!

Jesper Espung i fint driv!