Jr Bredde: Høyt nivå og intensivitet i toppkampen mot Ullern

Ullern Jr 3- Bærum Jr 4    1-1  (0-0)

Myrberg med kontroll

Det er tydelig etter 5 runder og en rekke treningskamper mot lag i serien før sesongen startet: Det er oss mot Ullern i kampen om seriegull (som kretsen ikke deler ut, i fjor måtte jeg kjøpe egen pokal til laget)!

Vi slo de 5-1 i februar, men kampen spillemessig var jevnere enn det. I dag skulle det også vise seg å bli nok en slik kamp, dog hadde de hentet inn 5 forsterkninger fra lag 2. Så det + at de varmet opp som Hitlerjugend før kampen med koordinerte tøy og bøy, viste at de tok oss på alvor.

Det er også de hvit og røde vertene som starter best. I alle fall treffer de oftere på pasninger enn våre egne Gule helter. Allikevel så skapes det lite. For når ballen er omtrent ved midten, så slås det i bakrom. Gang på gang. Der er vi solide og demrer opp.

Etter ca 15 spilte, så er det vi som får mer ball. Dels fordi vi oftere bryter deres pasninger, men også fordi når vi først klarer det, så tar vi vare på ballen i større deler av tida. Vi forsøker ut i fra det å skape ulike former for angrep, enten bakrom til Emil eller langs kanten for så å legge inn. Men som på vår defensive halvdel så stanger forsvaret det unna. Om forsvaret bommer, så har de en soli keeper som plukker ned det som havner innenfor 5-meteren.

Omgangs største mulighet er vel faktisk en skåring. Frispark fra 18meter, slås i tverra ned og inn, men det er ikke dommer enig i, så vi spiller videre på resultatet 0-0.

Som står seg til pause, der begge lag har brukt mye krefter og forsøkt. Ballinnehav er omtrent likt, men i antall sjanser og etablerte angrep så «leder vi på poeng».

Taklingene satt bra!

Så i pausen så snakker jeg ikke så mye. Det handler mest om å dele ut frukt og forsøke på mye av det samme. For vi er et lite knepp vassere offensivt, for øvrig er det jevnt.

 

                                                           Enda mer trøkk-fra begge lag!

 

Om første omgang var jevn og tøff, så er andre omgang prikk lik+ noe mer. Det gledelig nå er at vi har flere fans, for familien Ulfsrud, Houg og Jacobsen har funnet sine plasser bak vår benk. Så vi leder 7 mot 2 i den kampen. Det til tross for en stykk høylytt pappa på Ullern.

Han har litt å juble for tidlig. For nok en gang så er det Ullern som starter best, men ulikt 1.omgang så klarer de å skåre også. De kommer på en flott overgang der vi hele tiden er en mann/bevegelse bak, og de skyver ballen fra spiller til spiller raskt. Det betyr 1-0 og hjemmejubel.

Er første gang på år og dag vi ligger under, men vi lar oss ikke stresse nevneverdig. For igjen som i 1.omgang, så tar vi mer over. Nå må Ullern bruke de fleste midler i boka, og de som ikke står i boka, for å stoppe oss.

10 minutter etter deres mål, så utligner vi med Mario. Han kommer på kant, keeper kommer ut, men ballen blir slått forbi på akkurat riktig tidspunkt. Så balanse i regnskapet igjen med ca 25 minutter å spille.

 

                                                                  Slitsomt der ute

 

Det er slitsomt der ute, ikke bare i form av bruk av krefter, men også fordi Ullern river og sliter fordi flere av de har lyst på gul trøye. Det kan jo alltids ordnes, men vi foretrekker etter kampen, eller at vi bruker Posten! Så slipper Senterpartiet å mase på at vi ikke støtter oppom døende nasjonale bedrifter.

Kanskje jeg burde byttet mer? For vi har kvalitet på benk, i dag valgte jeg ikke å gjøre det. Håpet om at, spesielt Emil, skulle slå til var hele tiden til stede. Han ble godt pakket inn (og kunne slik sett bli sendt med Posten) og kom sjelden til farlighetene. Det vil si, helt til kampen er på overtid.

Før det så er vi ikke så nære, men allikevel nærmere enn Ullern. Som oftest er det i avslutningsøyeblikket at vi ikke får det til. Ingen av keeperne må nok vaske drakta etter dagens kamp.

Til tross for at vi får en mann utvist, så forandrer ikke kampbildet seg. Ullern har ball, vi har mulighetene. De største faktisk på overtid. Da slår Emil til, men avslutningen er over både keeper og så vidt over målet.

I siste minutt kommer kaptein CLU med mulighet til å bli superhelt, men ser ikke medspiller på løp. Går selv, blir taklet, men får verken straffe eller ball. Så rett etterpå blåser dommer av kampen, og toppoppgjøret ender uavgjort.

Nå er vi med to kamper færre spilt 6 poeng bak. Så vi må virkelig unngå arbeidsuhell mot Høvik og Jardar.

Dagens beste er etter min mening Sander Caille, som kan vente seg is+ heder og en dose ære!