Jr Bredde: Blanda drops mot Ullern 2/3

Ullern 2/3- Bærum Jr Bredde   2-5 (0-3)

Vi har spilt to kamper før dagens test. Begge har endt med overbevisende seire, selv om spillet ikke har vært all verden (Lommedalen 11-1 og Nordstrand 2.lag  5-0). Alle gule håpet på en tøffere test, og gjerne et tap, i dagens batalje mot våre venner fra Oslo vest. Ryktene ville ha det til at det var en mix av Ullern 2 og 3. Svaret får vi vel aldri, for det har ikke kommet frem nå.

Det vi vet om de hvitkledde er at de er 100 % seriøse, alle har likt antrekk og de filmer også breddekampene. Ikke noe galt i det, men til å drive så seriøst så har de fått særs lite ut av ressursene de legger ned. Er omtrent som i Rocky 4 når Rocky Balboa møter sovjeteren Ivan Drago. Helten fra «Philly» trener enkelt, mens sovjeteren Drago bruker all verdens av moderne teknologi. Til tross for at begge får inn (alt for mange urealistiske) punches, så vinner Rocky til slutt. La meg si det med Reitans ord «det enkle er ofte det beste»

Vi var først på det meste, men ikke alt (her ved Hui)

For ja, også i denne kampen er det stort sett kvalitetsforskjell. For tredje kamp på rad, så tar vi en tidlig kontroll på kampen. Vi går opp i ledelsen etter en corner der Bendik bruker hælen på bakerste og setter inn 1-0. Det har ikke gått mange minuttene senere før 99gutten Oftebro legger på til 2-0. Det har kun passert 15 min på klokka når vi setter en kraftig 4-toms spiker i kista med 3-0, denne skåringen signert dagens beste angrep og målskårer er selvutnevnt «goalgetter» CLU. Er godt du leverer med handling utenpå de fine ord 😉

Kampen punkteres

Det jevner seg mer ut, men vi er farligere i offensiv boks enn hva våre verter er. Sånn sett håper jeg de ikke brukte for mange penger på kamera med zoom.

Dette står seg til pause, og vi gjør bytter i god hockeystil. En rekke ut, en ny inn!  De som startet var nok mer samspilte enn de nye fjesene som kom innpå. Vi hadde flere debutanter i dag når dommeren blåser i gang 2.omgang.

Samtidig som Ullern tok avspark for 2.omg så startet deres bandylag også sin kamp i banen ved siden av. Vi hadde alt i hele 1.omgang hørt det som kunnes av jævlig svensk pop-musikk (altså ingen Roxette, bare annet ræl). Nå skulle vi få litt fred, for til tross for at det var kvartfinale i NM for senior, så trekker «pingle-ishockey» veldig få tilskuere.

Bandy må for øvrig være den mest regionale sporten i hele kongeriket!  Er jo bl.a Ullern, Høvik og Stabæk i kvartfinalene. 3 lag som til tross for Ruters omlegging av bussruter fortsatt kan nås hverandre på samme billett!

Taklingene satt bra!

Tilbake til oss. Vi skårer tidlig vårt fjerde, denne gang med Jacob «Escobar» Hjermann. Som kant, så skårer han via kant. Fin prestasjon.

Det er nå vi kommer i vår svakeste periode. For vi blir som United-fans etter seieren mot St.Etienne. Fordi man leder/vinner, så trur man at man er kongen på haugen, og at den haugen er veldig stor! FOLKENS:  United er fortsatt kun i EuropaLIGAEN!!  Og vi møter et Ullernlag som til tross for sin satsing/seriøsitet viste seg å ikke være all verdens av lag.

Det ble mer klønete utover i kampen. Her avslutter vi feil vei!!

Vi er flinkere i denne kampen på å holde ball i laget, selv om det noen ganger blir like naivt bak der som det er å kjøpe skrapelodd av sigøynere! Nettopp av den grunn så gir vi bort ikke bare ett, men TO mål ved å fomle med både den taktiske vurdering bak avgjørelsen, men også ved selve utførelsen. Det Ullern skapte selv hadde vi god kontroll på ved godt forsvarsspill, men vi er som sagt hyggelige gjester og lar de ved to anledninger få ball helt unødvendig i vår egen 16-meter. Det ville vært en bedre ide å få ballen klarert, eller bruke vingene (her var vingene for svake i 2.omgang).

Det står plutselig 4-2 og det er en viss drama i kampen. Vi mister heldigvis ikke hodet, og skaper noen muligheter. En av de resulterer i mål og punktering. 5-2 med Magnus er et litt rart mål, men du tar returen fra keeper og skårer på halvvolley.

Magnus skårer kampens siste mål (5-2)

Resten av kampen er det lite å skrive om, det er noe rot, slitne kropper og en sur vind setter inn. Tilskuerne ser verken kaptein Sabeltann seile inn med vinden, eller flere mål, så vi kan «feire» en 5-2 seier mot Ullern 2/3. Helt ok prestasjon, der mange fikk prøve seg.

Nå er det ny kamp alt i morgen mot Jardar, der vi går fra vår 4-2-3-1 til en mer flat 4-4-2. Så selv om vi ikke kan by på verken bandy eller svensk pop fra 80-tallet, så satser skribenten på at våre faste 7 fans dukker opp for å oppleve temposvake spillere, feilpasninger og en dommer som kanskje aldri kommer.

Tabloider liker å ha dagens bestemann, og der har redaksjonen kranglet seg frem til at CLU fortjener den! En liter duggfrisk smuglersprit venter på deg i garasjen!

Dagens BB: kaptein CLU! Her fører han ball mens Sander C og Kasper ser beundrende på